reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Głosuję na Klaudię [emoji16]
Ja tez nie mam fb ani messengera ale istnieje [emoji2957]
Wypiszcie kogo chciałybyście na moderatora - głosujcie :D według mnie osoba, która jest tutaj często, zwróci uwagę na coś co się dzieje i zareaguje - podajmy może po jednej i dwie najczęstsze zostaną moderatorami? Jeśli zły pomysł - przepraszam ale jest już 1 w nocy a ja umieram na ból głowy aż do płaczu [emoji22]
A! I te dziewczyny, które nie chcą to nie będą na siłę wybrane, wtedy następna w kolejności itd.
Pewnie wejdziecie tu rano, więc miłego dnia! [emoji3059] ja muszę wstać wcześniej a nie o 11 jak dziś i głowa mnie boli napewno od tego spania [emoji2962][emoji22]

reklama
Co do forum prywatnego myślę też że ktoś kto udziela się raz na x czasu niech zostanie na otwartym, A te które udzielają się często i jednak mają na to czas powinny być na zamkniętym.. myślę że to sprawiedliwe żebyśmy zaraz nie miały na zamkniętym forum mln ników z czego pisze np 10 bo nie o to w prywatnym chodzi:) mamy się czuć swobodnie i dobrze ze sobą :) na lipcowym 2018 - zamkniętym obecnie została garstka ale znamy się doskonale i nikt nie boi się o niczym napisać:) A kto odczuwa się rzadko pisze z nami na otwartym bo przecież ono nie znika

Cześć Dzewczyny, ja tez chciałabym się nieśmiało przywitać, czytam Was od samego początku, ale nie udzielałam się bo za 15 minut wychodzę na USG do 10tyg i wlasciwie chciałam poczekać do tego terminu. U mnie dzisiaj 6t5d z om i liczę na to, że usłyszę już bijące serduszko :) to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat i jestem z Wawy. Zdrówka dla Was wszystkich! :)

Cześć Dzewczyny, ja tez chciałabym się nieśmiało przywitać, czytam Was od samego początku, ale nie udzielałam się bo za 15 minut wychodzę na USG do 10tyg i wlasciwie chciałam poczekać do tego terminu. U mnie dzisiaj 6t5d z om i liczę na to, że usłyszę już bijące serduszko :) to moja pierwsza ciąża, mam 31 lat i jestem z Wawy. Zdrówka dla Was wszystkich! :)
Witaj jesteśmy w tym samym dniu🥰 ja też jestem za zamknietym forum

Dzień dobry dziewczyny[emoji3590] chciałam życzyć wszystkim miłego dnia, a wizytującym samych pięknych wiadomości [emoji3590]

Co do moderatorów myślę że fajnie jakby jedna osoba była z terminem na początek stycznia a druga może z końcowym, wtedy na końcówce zawsze ktoś będzie jeszcze pilnował naszej grupy? Nie wiem co myślicie? To oczywiście luźny pomysł [emoji3590]

reklama
Do góry