reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać 😉
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!
Cześć! Spokojnej ciąży :) Witamy na pokładzie :)

reklama
Cześć, wczoraj byłam na występach u dzieci w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty. Potem padłam o 20.30 🤣
Co chwilę schizuję, czy nie mam jakiś plamień i się doszukuję na papierze czy to bezbarwne, czy żółte a może brązowe.... Masakra jak panikuję 😢
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i miłego dnia 🍓
Ja jak tylko poczuje, ze mam mokrzej to tez zaraz lecę i sprawdzam co to za wydzielina, na szczęście nie miałam żadnych plamienie i zakładam, może głupio, ale ze już nic się nie zdarzy, nie mniej jak za mokro to sprawdzam co to :p

Ja jak tylko poczuje, ze mam mokrzej to tez zaraz lecę i sprawdzam co to za wydzielina, na szczęście nie miałam żadnych plamienie i zakładam, może głupio, ale ze już nic się nie zdarzy, nie mniej jak za mokro to sprawdzam co to :p
Jezu, mam identycznie 🙈 a ze teraz jest ciepło to częściej wpadają te fałszywe alarmy haha

Dokładnie to samo. Ostatnio w parku nawet się zastanawiałam czy nie iść w krzaki i nie zerknąć 😅😅

Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was odczuwa od czasu do czasu takie kłucie przy pępku ?
Mnie kłuje z prawej strony od razu przy pępku i już się zastanawiam czy to normalne .

reklama
Ja mam tak samo [emoji3] Chodzę co jakiś czas do łazienki i sprawdzam, czy chociaż nie ma żadnego plamienia. Ale jak na razie też na szczęście nic takiego nie było i mam nadzieję, że już się nie pojawi.
Chyba już taka nasza kobieca natura, że się ciągle martwimy, ale lepiej częściej sprawdzić dla własnego spokoju :)

Do góry