reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Na alergie to mogę jedynie brać do nosa mój lek No i tyle... Reszta tylko wziewy sterydy. Leków na alergie nie można brać w ciąży a już tym bardziej w 1 trymestrze.

reklama
Hej dziewczyny, jak sobie radzicie z alergią? Ja to chyba skonam przez nią 😔 jak mieszkałam w bloku to nie było takiego problemu dużego ale jak przeprowadziliśmy się do naszego domu a praktycznie dookoła jest zwierzyna gęsi, owce i co tam jeszcze wymysla to dramat🤦‍♀️
Cześć 😊
Najlepiej skonsultować się z alergologiem - doradzi co w ciąży wolno, a czego nie. Ja miałam największy problem z zatkanym nosem na noc - męczyłam się okropnie z zaśnięciem. O dziwo, pomogło mycie włosów co wieczór 🤷🏻‍♀️ Alergeny i pyłki nie unoszą się wokół głowy i jest o niebo lepiej. Jeżeli tez masz takie problemy w nocy to polecam 😊 oczyszczacz powietrza w domu też na pewno pomoże 😊

Moja fasolka ma już 1 cm :) dwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.

Załączniki

• 20210608_124646.jpg
    20210608_124646.jpg
    459,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać 😉
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!

Do góry