reklama
Żółtaważka
Fanka BB :)
CześćHej dziewczyny, jak sobie radzicie z alergią? Ja to chyba skonam przez nią jak mieszkałam w bloku to nie było takiego problemu dużego ale jak przeprowadziliśmy się do naszego domu a praktycznie dookoła jest zwierzyna gęsi, owce i co tam jeszcze wymysla to dramat
Najlepiej skonsultować się z alergologiem - doradzi co w ciąży wolno, a czego nie. Ja miałam największy problem z zatkanym nosem na noc - męczyłam się okropnie z zaśnięciem. O dziwo, pomogło mycie włosów co wieczór Alergeny i pyłki nie unoszą się wokół głowy i jest o niebo lepiej. Jeżeli tez masz takie problemy w nocy to polecam oczyszczacz powietrza w domu też na pewno pomoże
ja tak wchodzę i tez się dziwie gdzie są dzisiejsze fasolki ?!Dziewczyny po wizytach dzisiejszych, gdzie są raporty???
Kingazet92
AliceinWonderland
Gratulacje! Piękna Kolizję? Wszystko Ok u Was?Moja fasolka ma już 1 cm dwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Mona.lisa
Oo jak dobrze, że fasolka rośnie Który masz dziś dzień i tydzień ?Moja fasolka ma już 1 cm dwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Dagulina
Super wieści!Moja fasolka ma już 1 cm dwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
Mamazbb
Piękna dzidzia [emoji4] niech rośnie zdrowo, który masz już tydzień?
Moja fasolka ma już 1 cm dwa dni temu mieliśmy kolizję i chciałam upewnić się, że nic złego się nie wydarzyło od mojej ostatniej wizyty.
reklama
Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!
Podziel się: