reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dzień dobry wszystkim styczniowym Mamom.
Czytam Was od początku, ale dopiero teraz się odzywam, bo strach że może coś pójść nie tak jak ostatnio ( w zeszłym roku) jest nadal ogromy. Po wczorajszej wizycie końcówka 10tyg. Proszę trzymajcie kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze. Dzidziuś rośnie. Załączam zdjecie, wita się z ciociami :)
Termin aktualnie na 7.01 :)
Witamy! Trzymamy kciuki za siebie i wszystkie mamusie! Ale Wy macie piękne zdjęcia!

reklama
Cześć🙂
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciąży 🙂 można się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam🥰
Ale piękne zdjęcie! 😍

Dzień dobry wszystkim styczniowym Mamom.
Czytam Was od początku, ale dopiero teraz się odzywam, bo strach że może coś pójść nie tak jak ostatnio ( w zeszłym roku) jest nadal ogromy. Po wczorajszej wizycie końcówka 10tyg. Proszę trzymajcie kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze. Dzidziuś rośnie. Załączam zdjecie, wita się z ciociami :)
Termin aktualnie na 7.01 :)
Witamy na pokładzie 😁 Super zdjęcie 😍

Jestem! Mieliśmy z mężem mnóstwo spraw do załatwienia po drodze dlatego was tak zaniedbałam. A więc tak : słyszałam najpiękniejszy dźwięk w życiu serduszko mojego 19 mm lokatora ❤️ wyłam że szczęścia coś niesamowicie pięknego 😍 wiek ciąży się zgadza z datą ostatniej miesiączki 8+5. Co to torbiela... To się dziad nie zmniejszył jak był tak jest... Delikatnie mniejszy. Dalej mam brać tabletki duphaston, dalej mam się oszczędzać, dużo leżeć, nie stresować się. Pytałam o bóle brzucha jak na okres, to lekarz powiedział że to normalne bo macicą się powiększa. A tutaj moje największe szczęście ❤️❤️❤️ termin porodu mi się zmienił na 15 stycznia.

Załączniki

• IMG_20210608_164809.jpg
    IMG_20210608_164809.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 98
Jestem! Mieliśmy z mężem mnóstwo spraw do załatwienia po drodze dlatego was tak zaniedbałam. A więc tak : słyszałam najpiękniejszy dźwięk w życiu serduszko mojego 19 mm lokatora ❤️ wyłam że szczęścia coś niesamowicie pięknego 😍 wiek ciąży się zgadza z datą ostatniej miesiączki 8+5. Co to torbiela... To się dziad nie zmniejszył jak był tak jest... Delikatnie mniejszy. Dalej mam brać tabletki duphaston, dalej mam się oszczędzać, dużo leżeć, nie stresować się. Pytałam o bóle brzucha jak na okres, to lekarz powiedział że to normalne bo macicą się powiększa. A tutaj moje największe szczęście ❤️❤️❤️ termin porodu mi się zmienił na 15 stycznia.
Gratulacje! Te zdjęcia z usg na tym etapie są takie urocze 😍
Oszczędzaj się dalej! 🤗

To jesteś na tym samym etapie co ja, ja też dzisiaj 7+4 [emoji846]
Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać [emoji6]
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!

Wiedziałam, że te bóle jak na okres są chyba normalne… ale dzięki za potwierdzenie jeszcze raz 🙈😁 Cudne zdjęcie! 😍

W końcu napisałaś. Super wieści! Do pełni szczęścia jeszcze tylko zmniejszenia tego nieproszonego gościa życzę!

reklama
Do góry