reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dzień dobry wszystkim styczniowym Mamom.
Czytam Was od początku, ale dopiero teraz się odzywam, bo strach że może coś pójść nie tak jak ostatnio ( w zeszłym roku) jest nadal ogromy. Po wczorajszej wizycie końcówka 10tyg. Proszę trzymajcie kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze. Dzidziuś rośnie. Załączam zdjecie, wita się z ciociami :)
Termin aktualnie na 7.01 :)
Witamy! Trzymamy kciuki za siebie i wszystkie mamusie! Ale Wy macie piękne zdjęcia!

reklama
Cześć🙂
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciąży 🙂 można się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam🥰
Ale piękne zdjęcie! 😍

Dzień dobry wszystkim styczniowym Mamom.
Czytam Was od początku, ale dopiero teraz się odzywam, bo strach że może coś pójść nie tak jak ostatnio ( w zeszłym roku) jest nadal ogromy. Po wczorajszej wizycie końcówka 10tyg. Proszę trzymajcie kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze. Dzidziuś rośnie. Załączam zdjecie, wita się z ciociami :)
Termin aktualnie na 7.01 :)
Witamy na pokładzie 😁 Super zdjęcie 😍

Jestem! Mieliśmy z mężem mnóstwo spraw do załatwienia po drodze dlatego was tak zaniedbałam. A więc tak : słyszałam najpiękniejszy dźwięk w życiu serduszko mojego 19 mm lokatora ❤️ wyłam że szczęścia coś niesamowicie pięknego 😍 wiek ciąży się zgadza z datą ostatniej miesiączki 8+5. Co to torbiela... To się dziad nie zmniejszył jak był tak jest... Delikatnie mniejszy. Dalej mam brać tabletki duphaston, dalej mam się oszczędzać, dużo leżeć, nie stresować się. Pytałam o bóle brzucha jak na okres, to lekarz powiedział że to normalne bo macicą się powiększa. A tutaj moje największe szczęście ❤️❤️❤️ termin porodu mi się zmienił na 15 stycznia.

Załączniki

• IMG_20210608_164809.jpg
    IMG_20210608_164809.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 100
Jestem! Mieliśmy z mężem mnóstwo spraw do załatwienia po drodze dlatego was tak zaniedbałam. A więc tak : słyszałam najpiękniejszy dźwięk w życiu serduszko mojego 19 mm lokatora ❤️ wyłam że szczęścia coś niesamowicie pięknego 😍 wiek ciąży się zgadza z datą ostatniej miesiączki 8+5. Co to torbiela... To się dziad nie zmniejszył jak był tak jest... Delikatnie mniejszy. Dalej mam brać tabletki duphaston, dalej mam się oszczędzać, dużo leżeć, nie stresować się. Pytałam o bóle brzucha jak na okres, to lekarz powiedział że to normalne bo macicą się powiększa. A tutaj moje największe szczęście ❤️❤️❤️ termin porodu mi się zmienił na 15 stycznia.
Gratulacje! Te zdjęcia z usg na tym etapie są takie urocze 😍
Oszczędzaj się dalej! 🤗

To jesteś na tym samym etapie co ja, ja też dzisiaj 7+4 [emoji846]
Cześć dziewczyny, wpadłam, żeby się przywitać, bo podczytuję Was od samego początku, ale ze względu na pracę pewnie nie będę się często udzielać [emoji6]
U mnie dzisiaj 7+4, pierwsza ciąża, pierwsza wizyta u ginekologa 6+3, był zarodek, było serduszko.
Mam nadzieję, że będzie przebiegać bezproblemowo. Wam także tego życzę!

Wiedziałam, że te bóle jak na okres są chyba normalne… ale dzięki za potwierdzenie jeszcze raz 🙈😁 Cudne zdjęcie! 😍

W końcu napisałaś. Super wieści! Do pełni szczęścia jeszcze tylko zmniejszenia tego nieproszonego gościa życzę!

reklama
Do góry