reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja mam tak samo [emoji3] Chodzę co jakiś czas do łazienki i sprawdzam, czy chociaż nie ma żadnego plamienia. Ale jak na razie też na szczęście nic takiego nie było i mam nadzieję, że już się nie pojawi.
Chyba już taka nasza kobieca natura, że się ciągle martwimy, ale lepiej częściej sprawdzić dla własnego spokoju :)
Ja mam to samo! 🙈 Niby wiem, że wszystko ok, a zawsze uważnie sprawdzam czy nic nie ma 🙈😅
Martwić to my się dopiero zaczniemy jak się dziecko na świecie pojawi 😅

reklama
U nas ok, tylko samochód ucierpiał :(
O najgorzej :/ Dobrze, że Wam się nic nie stało.
Dokładnie to samo. Ostatnio w parku nawet się zastanawiałam czy nie iść w krzaki i nie zerknąć 😅😅
Ja tak miałam ostatnio w Auchan jak kosz na pranie sobie wybierałam :D Chwilowa panika i myślenie gdzie się mogę schować, żeby zerknąć na majtki :D

Chciałam się dziś umówić do lekarza z pakietu na wizytę która zazwyczaj trwa 5 minut żeby się uspokoić chociaż ze wszystko jest ok ale terminu nie było a ta Pani przyjmuje tylko we wtorki 😒 muszę wytrzymać do 22.06. Mam nadzieje, ze jak nie ma krwawień i plamień to tam w domku fasolki jest wszystko ok 😔 przeraża mnie ta niewiedza i strach a co będzie jak już się urodzi 🙉

Cześć🙂
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciąży 🙂 można się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam🥰

Załączniki

• 20210608_153201.jpg
    20210608_153201.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 102
Dzień dobry wszystkim styczniowym Mamom.
Czytam Was od początku, ale dopiero teraz się odzywam, bo strach że może coś pójść nie tak jak ostatnio ( w zeszłym roku) jest nadal ogromy. Po wczorajszej wizycie końcówka 10tyg. Proszę trzymajcie kciuki żeby teraz już wszystko było dobrze. Dzidziuś rośnie. Załączam zdjecie, wita się z ciociami :)
Termin aktualnie na 7.01 :)

Załączniki

• 0957EEFA-83E0-4130-A3FF-37AD1A039B36.jpeg
    0957EEFA-83E0-4130-A3FF-37AD1A039B36.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 107
reklama
Cześć🙂
Ja po wczorajszej wizycie, na razie wszystko dobrze, serduszko bije, CRL 2,7 cm odpowiednio do wieku ciąży 🙂 można się na jakiś czas uspokoić.
Następne badania prenatalne - 28.06. Takze czekam z niecierpliwością.
Powodzenia dla wszystkich mam🥰
Ale śliczne zdjęcie!!!

Do góry