reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Kurczę nie wiem 🙈powiedział tylko „tutaj jest mała torbiel ale absolutnie się tym nie przejmujemy”. Nie dostałam żadnych zaleceń że mam odpoczywać itp. Teraz się zmartwiłam bo u Ciebie jednak w poprzedniej ciąży skończyło się to zle 🙁
Trzymam kciuki za dziś ❤️
U mnie była dużo torbiel, a w tej ciąży ejst jeszcze większa niż w poprzedniej dlatego łykam duohastom i mam leżeć. Mi od razu na 1 wizycie lekarz powiedział w 1 ciąży że muszę na torbiel uważać bo jest duża. 🤷‍♀️ U ciebie może być inaczej. ❤️ Moja koelzaka w ciąży miała 2 torbiele i się wcholnely. Więc się nie zamartwiaj. ❤️

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] życzę wszystkim udanych dzisiejszych wizyt, trzymam kciuki [emoji3590]
Ja dziś znowu miałam taki okropny sen... Męczy mnie to bo te sny są takie realistyczne [emoji848] dziś np mój mąż okazal się gejem i stałam w wesołym miasteczku i nie wiedziałam co mam dalej zrobić [emoji2356] kto wymyśla takie sny? [emoji1787] Czasem są śmieszne a czasem straszne... Normalnie czuje się zmęczona po nocy
No… w sumie… to Ty je wymyślasz 🤣 A tak serio to rozumiem, też mi się jakieś dziwactwa ostatnio śnią 😃 albo wręcz przeciwnie - budzę się w nocy i nie mogę znowu zasnąć i tylko się wiercę 🤦🏻‍♀️

Hej dziewczyny [emoji4] życzę wszystkim udanych dzisiejszych wizyt, trzymam kciuki [emoji3590]
Ja dziś znowu miałam taki okropny sen... Męczy mnie to bo te sny są takie realistyczne [emoji848] dziś np mój mąż okazal się gejem i stałam w wesołym miasteczku i nie wiedziałam co mam dalej zrobić [emoji2356] kto wymyśla takie sny? [emoji1787] Czasem są śmieszne a czasem straszne... Normalnie czuje się zmęczona po nocy
Mam podobnie. Od kilku tygodni mam złe sny. Nie są to od razu horrory, ale bardzo męczą... albo kogoś nie mogę dogonić, albo nie mogę czegoś zrobić. W pierwszej ciazy nie miałam problemów ze snem. Do tego chodzę w nocy kilka razy do toalety - z pęcherzem wszystko ok, to przez hormony 😡 Nie wiem, co się ze mną dzieje, ale bardzo panikuję. Ciagle sprawdzam, czy nie mam krwotoku itp. Modlę się już o drugi trymestr i mam nadzieję być spokojniejsza 😊 Miłego dnia dla Was

Ja mam dopiero o 16… ale wzięłam sobie wolne tego dnia xD nie wiem czy to był dobry pomysł bo tak w robocie szybciej zleci czas xD ale z drugiej strony będę tak zestresowana, ze nie dam rady pracować bez rozkojarzenia… tak wiec po prostu się wyśpię, jakoś mentalnie przygotuje i będzie git. Już jest wtorek, zaraz koniec tygodnia będzie, w poniedziałek analizy krwi i moczu to powinno szybko zlecieć do tego 21 xD pierwsze Dwa tygodnie już zleciały i nie wiem kiedy 😂

To chyba ja rozpocznę dzien wizyt, bo mam na 8:20 na szczęście 😀😀 no ten tydzien zleci szybko, w przyszłym tygodniu trzeba zrobic badania i wizytujemy 😀

Też miałam koszmar. Uciekałam chyba przez całą noc przed kimś[emoji17]

Sorry za bezpośrednie pytanie ale jaka to jest ta brzydka wydzielina u Ciebie? Bo ja mam też minimalnie taka jakby brudna wydzieline. Lekarz co prawda mówił, że jest wszystko ok i się nie przejmować, ale główka cały czas pracuje i tak..
To było określenie pani ginekolog, niczego 'brudnego' nie było. Ona patrzyła do środka i to stwierdziła a ja na zewnątrz niczego nadzwyczajnego nie zauważyłam 😉

Hej dziewczyny, jak sobie radzicie z alergią? Ja to chyba skonam przez nią 😔 jak mieszkałam w bloku to nie było takiego problemu dużego ale jak przeprowadziliśmy się do naszego domu a praktycznie dookoła jest zwierzyna gęsi, owce i co tam jeszcze wymysla to dramat🤦‍♀️

reklama
No ja mam straszna. Oczy łzawią i katar sienny ale to nic w porównaniu a moim kaszle bo mam astmę i teraz się nasiliła. Miałam fajnie uregulowana już a ciąża zrobiła swoje...
Hej dziewczyny, jak sobie radzicie z alergią? Ja to chyba skonam przez nią [emoji17] jak mieszkałam w bloku to nie było takiego problemu dużego ale jak przeprowadziliśmy się do naszego domu a praktycznie dookoła jest zwierzyna gęsi, owce i co tam jeszcze wymysla to dramat[emoji2356]

Do góry