reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Oj teraz doczytałam smutne wieści. Przytulam i współczuję ogromnie. Też mam aniołka. W trudnych chwilach pomagało mi rysowanie. Miałam też niedawno zdarzenie w związku z tym. Modlilam się. To był listopad 2020, pruszył śnieg. To byla emocjonalna rozmowa. Jak skończyłam to szybko pobiegłem do auta ale po drodze mignęło mi cos białego w trawie. Myslalam ze śnieg ale sie wrócilam a tam maly alabastrowy aniołek. Mówię na niego prezent z nieba :).
One na prawdę są z nami, i kiedyś się spotkamy.
Trzymajcie się ❤
Zobacz załącznik 1279438

A tu znaleziony aniołek
Zobacz załącznik 1279440
czytam a łzy same mi kąpią.
Strasznie mi przykro że nie udało się donosić ciąży. To jest tak przykre. Ja poroniłam 3 razy. O każdym poronieniu pamiętam, o każdym myślę. Wczoraj któraś z Was napisała piękny cytat od Jana Pawła II. Nie znałam go, ale daje dużo do myślenia i pokrzepia mimo wszystko.
Trzymajcie się dziewczyny, poprostu trzeba przez tą przebrnąć. Czas sam będzie biegł a z nim znów zapali się nadzieja.

reklama
Witajcie. Same przykre wieści😟trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, jesteście bardzo dzielne i wasze dzieciaczki gdzieś tam na was czekaja😘

reklama
Do góry