reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja trafiłam do szpitala w niedzielę koło godziny 22 a wyszłam w środę. Z tym że ja miałam zalecenia rozmowy z psychologiem. I tak wyszłaby we wtorek ale czekałam na psychologa. Wiem przez co przechodzisz... Tule Cię z całych sił ❤️
Dziękuję. Dobrze, że jesteście, wiele to dla mnie znaczy... Do mnie ma jutro przyjść psycholog bo cały czas płakałam. Dostałam dwie tabl na uspokojenie i sen i nic to nie dało.

Która z Was robiła badanie płodu po poronieniu?
Ja robiłam. Zleciłam to badanie laboratorium z Katowic Test DNA. Kosztowało to około 900zl. Porozmawiaj z położna i zadzwońcie tam. Oni cię pokierują już ze wszystkim co i jak.
U mnie to badanie przyniosło ogromną ulgę. Wynik uwolnił mnie od poczucia winy.

Fizycznie dobrze, ale psychicznie nie daje rady. Dostałam plamienia, to była czerwona krew. W szpitalu sie okazało, że serce nie bije od zeszłego tyg.
Kochana, dokładnie wiem przez co przechodzisz. Wczoraj wieczorem miałam zabieg 😔 do szpitala pojechałam w piątek wieczorem i w sobotę już miałam zabieg, chcieli trzymać mnie do dzisiaj ale bardzo prosiłam żeby wyjść bo wolałam być blisko męża. Lekarz mnie wypuścił ze względu na zdrowie psychiczne - na sali byłam sama, mąż nie mógł być tam ze mną przez covid, myślałam że oszaleje z rozpaczy 😔 trzymaj się bardzo mocno ❤️ myślami jestem z Tobą!

Hej. Nie nadążam. ja ciągle jeszcze nie znalazłam lekarza. Wszędzie jakieś urlopy albo nie da sie dodzwonić. Rodzina, oprócz męża i dzieci jeszxze nie wie. Bolą mnie piersi a mały doi jeszcze więcej niż zawsze, może mam więcej mleka. Mieliśmy go odstawiać bo juz za duzy jest ale cos mu sie odmieniło. Z objawów to jak narazie tylko częstsze sikanie i odruch wymiotny przy myciu zębów jak pasta podejdzie mi gdzieś głębiej 😂. Ciagle jestem dumna z mojego organizmu jak w trosce o dziecko poradził sobie z uzależnieniem od kawy. Kiedyś odstawienie to była męka a teraz pikuś.
Nie miałam czasu wszystkiego nadgonić pisałyście coś może o tym pasie wzmacniającym biodra w ciąży ? Ktoś używał?. Bo może będę musiała mieć.

Wskazania do zastosowania:

• Bóle krzyżowo-biodrowe kobiet w ciąży.
  • Złamania i uszkodzenia miednicy.
  • Rozchodzenie się spojenia łonowego w trakcie i po ciąży.
  • Dyskopatia L5-S1

Oj teraz doczytałam smutne wieści. Przytulam i współczuję ogromnie. Też mam aniołka. W trudnych chwilach pomagało mi rysowanie. Miałam też niedawno zdarzenie w związku z tym. Modlilam się. To był listopad 2020, pruszył śnieg. To byla emocjonalna rozmowa. Jak skończyłam to szybko pobiegłem do auta ale po drodze mignęło mi cos białego w trawie. Myslalam ze śnieg ale sie wrócilam a tam maly alabastrowy aniołek. Mówię na niego prezent z nieba :).
One na prawdę są z nami, i kiedyś się spotkamy.
Trzymajcie się ❤
IMG_20210220_142116_635.jpg

A tu znaleziony aniołek
20201129_191252.jpg

reklama
Do góry