reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny najpierw zmagałam się z zaparciami a od wczoraj towarzyszy mi biegunka. Zaczynam się martwić od czego tak się stało, czy nic się złego nie dzieje ze mną i maleństwem.. 😔

Dziewczyny najpierw zmagałam się z zaparciami a od wczoraj towarzyszy mi biegunka. Zaczynam się martwić od czego tak się stało, czy nic się złego nie dzieje ze mną i maleństwem.. 😔
Też miałam jakiś czas temu dwa dni biegunki. Wypadła mi wtedy wizyta i z dzidzia ok. Ginekolog kazał tylko pić dużo wody żeby się nie odwodnić.

Ja od wczoraj przez to wszystko strasznie się martwię też .. wróciłam z urodzin , tak potwornie się czułam , czułam jakby żołądek mi wogole nie pracował , miałam potworne dreszcze i delirke , wszystko miałam aż w gardle .. a rano biegunka .. mąż już się bal że będzie wzywał karetkę bo byłam sama w domu .. walczyłam do 4 rano .. Dziś się czuje lepiej ale jestem strasznie śpiąca - chyba przez to nie do spanie ..

Ja od wczoraj przez to wszystko strasznie się martwię też .. wróciłam z urodzin , tak potwornie się czułam , czułam jakby żołądek mi wogole nie pracował , miałam potworne dreszcze i delirke , wszystko miałam aż w gardle .. a rano biegunka .. mąż już się bal że będzie wzywał karetkę bo byłam sama w domu .. walczyłam do 4 rano .. Dziś się czuje lepiej ale jestem strasznie śpiąca - chyba przez to nie do spanie ..
Ja właśnie też mam do tego bóle brzucha co jakiś czas i dreszcze. I też wczoraj wieczorem była tragedia, jakby żołądek się zatrzymał, brzuch jak balon, zero gazów i okropny ból brzucha z lewej strony. A nic nie jadłam takiego, w sensie tłustego, nieświeżego żeby mogło mi zaszkodzić

Ja pierdziele mam tak jak Wy dziewczyny... dziwny ból z lewej strony brzucha ale zjadłam wczoraj trochę grilla ale tylko drób. Nie wiem czy to od tego. No i zaparcia na które nic w tym momencie nie działa. Martwię się coraz bardziej o fasolkę. :( dziś wchodzę w 9 tc... przed snem jakieś dziwne drgawki, w nocy mocniejsze kłucia w macicy

reklama
Ja właśnie też mam do tego bóle brzucha co jakiś czas i dreszcze. I też wczoraj wieczorem była tragedia, jakby żołądek się zatrzymał, brzuch jak balon, zero gazów i okropny ból brzucha z lewej strony. A nic nie jadłam takiego, w sensie tłustego, nieświeżego żeby mogło mi zaszkodzić
Brzuch mnie nie boli co prawda ale mam takie uczucie jakbym była pełna po korek mimo że nic takiego nie zjadłam... nie jest mi nie dobrze ale najchętniej bym to zwymiotowała ... w nocy był dramat , jak na razie jest w miarę ok. Zastanawiam się czy takie samopoczucie może być spowodowane też duphastonem ?

Do góry