reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Wiesz to moje dziewczyny napewno sobie poradzą ale no kierowniczka to zawsze wiedziałam, że nie ma zdolności kontaktów z ludźmi ale no takiego czegoś to się nie spodziewałam aż strach pomyśleć co hy bylo jakbym musiala wrócić szybciej niż planuje do pracy🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Olej to 🙂 to świadczy o niej, nie o Tobie
Skup się na własnym zdrowiu ☺️

reklama
Ja też nie miałam na stronie i zadzwoniłam do pracodawcy i coś nie doszło i jutro będę dzwonić jeszcze raz z rana bo dzisiaj lekarza nie było ani położnej.
Ile czekałyście na l4 na stronie ZUSu? Wczoraj mialam po 21 wypisywane i do tej pory nie ma stronie a sprawdzam co jakiś czas. Nie wiem czy nie zadzwonić do lekarza i się upewnić czy faktycznie wystawił ale no mówił, że wystawia i do kiedy i powiedział, że ok juz wystawione[emoji2368]

Dziewczyny po tym dzisiejszym usg jestem tak przepełniona miłością. Strach w końcu odszedł i mam nadzieje, ze nawet przed prenatalnymi nie zawita. Chciałabym tylko powiedzieć, ze nie ma co patrzeć na innych, stresować się brakiem objawów. Mi naprawdę to spędzało sen z powiek. Tak jak ostatnio to, ze piersi stały się bardziej normalne, chociaż od początku ani nie bolały ani nie wybiły chociażby rozmiar „do przodu”. Cieszmy się tym stanem 🥰

Dziewczyny po tym dzisiejszym usg jestem tak przepełniona miłością. Strach w końcu odszedł i mam nadzieje, ze nawet przed prenatalnymi nie zawita. Chciałabym tylko powiedzieć, ze nie ma co patrzeć na innych, stresować się brakiem objawów. Mi naprawdę to spędzało sen z powiek. Tak jak ostatnio to, ze piersi stały się bardziej normalne, chociaż od początku ani nie bolały ani nie wybiły chociażby rozmiar „do przodu”. Cieszmy się tym stanem 🥰
Ja mam milion myśli w głowie na minutę. Cieszę się, ale staram się nie nakręcać po stracie to do 12 tygodnia będę siedziała jak na szpilach. Staram ie myśleć pozytywnie ale różnie z tym jest. Mam nadzieję że za tydzień na usg ja też usłyszę już same dobre wieści. Już mam dość wychodzenia od lekarza zapłakana. Mogę płakać ale tym razem ze szczęścia ❤️😍

Ja mam milion myśli w głowie na minutę. Cieszę się, ale staram się nie nakręcać po stracie to do 12 tygodnia będę siedziała jak na szpilach. Staram ie myśleć pozytywnie ale różnie z tym jest. Mam nadzieję że za tydzień na usg ja też usłyszę już same dobre wieści. Już mam dość wychodzenia od lekarza zapłakana. Mogę płakać ale tym razem ze szczęścia ❤️😍
Tym razem będzie ze szczęścia, zobaczysz ❤️❤️❤️

reklama
I o to właśnie chodzi! Tylko pozytywne nastawienie :)

Do góry