Mi dziś powiedział, że absolutnie odwołać (miałam mieć teraz w niedzielę, 6 czerwca) i zastanawiać to my się będziemy po 12 tygodniu.Witajcie dziewczyny, być może będę lutowa mama (A znając moje poprzednie historie i porod to pewnie styczniową). Mam pytanie odnośnie szczepienia, podejrzewam, że mogę być w ciąży na test jeszcze jest kilka dni, a jutro mam termin szczepienia, czy któraś z Was tak się szczepiła nie wiedząc, że jest w ciąży? Moj lekarz aktualnie jesy na wczasach... jutro będę dzwonić do rodzinnej. Co Wasi lekarze mowia na temat szczepien ?
Dziewczyny, ale mi skrzacik zrobił niespodziankę na Dzień Dziecka! Ciąża starsza niż myślałam, dziś już 6t1d i uwaga, widziałam serducho! Pięknie biło Skrzacik ma całe 0,5 cm. Lekarz powiedział, że przyszłam w idealnym momencie, że to pierwsze dni bicia serduszka. W związku z tym termin mi się przesunął z 30 stycznia na 24.01 - @Klauuudia proszę o zmianę w pierwszym poście. Jedynie co to dostałam Duphaston, bo mi się cysta zrobiła na jajniku z którego owulacja była, więc to jest do kontroli i tyle. Następna wizyta za 2 lub 3 tygodnie, zależy tylko ode mnie. Wrzucam zdjęcie (wymazałam tylko bardzo profesjonalnie nazwisko ).