reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cześć dziewczyny. Byłam wczoraj na wizycie to jest mój 6 tydzień 🙂jest piękny pęcherzyk. Ogromnie się cieszę że wszystko jest w porządku. Następna wizyta za dwa tygodnie to już będzie ♥️ lekarz dał mi już L4 by nie ryzykować. . mam badania do zrobienia to taka długa lista . Też już miałyście te badania? ( Grupa krwi, HIV)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, u mnie jak narazie słonecznie ☀️ Aż chce się wstawać ☀️
Witajcie nowe dziewczyny ❤️
Czekam na wieści od wizytujących dzisiaj 🍀✊

Jeszcze 4 godzinki 🙈 Mam mega stresa, na serio.. mąż jak będzie wszystko okej po wizycie chce powiedzieć naszej córce o fasolce.. Mi się wydaje, że to trochę za wcześnie (początek 7 tygodnia). Poprzednia ciąża stracona w 10 tc... wolałabym poczekać z taką informacją do 14 tc, ale mąż jest taki szczęśliwy że ogłosiłby już całemu światu :( a w szczególności naszej prawie 7 letniej panience która z niecierpliwością oczekuje rodzeństwa..

Już dziś dowiedz się co i jak :) nie napiszę ci " nie stresuj się " bo sama dziś jak bomba tykająca chodzę.. Ale na pewno będziesz pod kontrolą :) ja też się stresuje, w pierwszej ciąży mega nieprawidłowości były widoczne już na usg ,druga w porządku i mam nadzieję że tym razem też będzie dobrze i że już samo usg mnie uspokoi. Swoją drogą aż sama sobie się dziwię że nie poszłam tam zaraz po pozytywnym teście:p
Cześć dziewczyny, miłego dnia!!!
Ja od rana mam takiego stresa...a wizyta dopiero o 17... ten progesteron mnie zdołował...Ale staram sobie wmówić ze nie jest to jakiś tragiczny wynik i że lekarz coś zaradzi. Trzymajcie kciuki....[emoji4]

Cześć dziewczyny. Byłam wczoraj na wizycie to jest mój 6 tydzień 🙂jest piękny pęcherzyk. Ogromnie się cieszę że wszystko jest w porządku. Następna wizyta za dwa tygodnie to już będzie ♥️ lekarz dał mi już L4 by nie ryzykować. . mam badania do zrobienia to taka długa lista . Też już miałyście te badania? ( Grupa krwi, HIV)
tak. Ja dostałam na ostatniej wizycie. Jest ich chyba z 13. ;)

Hejka. Jestem Sonia, mam rocznikowo 30 lat i jestem w 3 ciąży. Wybaczcie nie przeczytałam wszystkiego, bo jest tego za duuuuzo. Powiem wam, że trochę się stresuje tym co to będzie za te 8 miesięcy. Mam dwie córeczki 2 i 4 lata więc różnica niewielka :) ciąża można powiedzieć, że była wpadka, bo zaszłam w ciążę mimo wkładki miedzianej a z drugiej strony myśleliśmy o 3 dziecku jakiś czas temu więc życie za nas zdecydowało [emoji3] czy są tu jakieś mamy dwójki oczekujące na trzecie dzidzi? Jak odczucia? Termin wychodzi mi na 21.01.
ja jestem mamą dwóch chłopców. Trzecie jest świadomie planowane i bardzo wyczekiwane. Mam za sobą 3 poronienia. Jedno przed moim drugim synkiem, a dwa przed tą trzecią upragnioną ciąża. Teraz jest to już nasza ostatnia próba, na więcej nie mam już psychicznie sił :)

Już dziś dowiedz się co i jak :) nie napiszę ci " nie stresuj się " bo sama dziś jak bomba tykająca chodzę.. Ale na pewno będziesz pod kontrolą :) ja też się stresuje, w pierwszej ciąży mega nieprawidłowości były widoczne już na usg ,druga w porządku i mam nadzieję że tym razem też będzie dobrze i że już samo usg mnie uspokoi. Swoją drogą aż sama sobie się dziwię że nie poszłam tam zaraz po pozytywnym teście:p
Czyli doskonalenie rozumiesz mnie...

Hejka. Jestem Sonia, mam rocznikowo 30 lat i jestem w 3 ciąży. Wybaczcie nie przeczytałam wszystkiego, bo jest tego za duuuuzo. Powiem wam, że trochę się stresuje tym co to będzie za te 8 miesięcy. Mam dwie córeczki 2 i 4 lata więc różnica niewielka :) ciąża można powiedzieć, że była wpadka, bo zaszłam w ciążę mimo wkładki miedzianej a z drugiej strony myśleliśmy o 3 dziecku jakiś czas temu więc życie za nas zdecydowało [emoji3] czy są tu jakieś mamy dwójki oczekujące na trzecie dzidzi? Jak odczucia? Termin wychodzi mi na 21.01.
Cześć, też mam dwójkę dzieci w wieku 6 lat i 1 roczek :)

reklama
Do góry