reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Cieszę się, że w końcu się udało [emoji3590] i trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze.
ja jestem mamą dwóch chłopców. Trzecie jest świadomie planowane i bardzo wyczekiwane. Mam za sobą 3 poronienia. Jedno przed moim drugim synkiem, a dwa przed tą trzecią upragnioną ciąża. Teraz jest to już nasza ostatnia próba, na więcej nie mam już psychicznie sił :)

reklama
Moja starsza miała 2 latka jak młodsza się urodziła i pierwszy rok był dosyć ciężki, ale wszystko do ogarnięcia. Wystarczy dobra organizacja [emoji4]
O widzę więcej z was ma małe dzieci około roku[emoji106][emoji106] mój bd miał zaraz 1,5 [emoji177] czasem się boję co to będzie ale chyba da się ogarnąć tym bardziej że synek raczej grzeczny jedynie maly uparciuch[emoji177]

Ja się cieszę, że mój synek chodzi do pkola , na myśl o l4 będzie jakoś lżej, będę mogła odpocząć, a on się wybawić:)

Czy u Was też dziś od rana pada deszcz ? Nie mogłam podnieść się do pracy , głowa mnie ćmi ... musiałam coś wcisnąć na śniadanie bo mnie mdli z rana .. bo w pracy do 9 będzie ciężko coś zjeść - jestem sama na kasach .. ale tak okrutnie mi się dziś nie chce - chyba przez tą pogodę .. najchętniej weszłabym pod kołderkę .. trzymam kciuki za dzisiejsze wszystkie wizyty 💕
U mnie jeszcze nie ma deszczu ale głowa mnie boli, w nocy się zaczęło... do tego nawet wypita woda mi się podnosi. Miłego dnia w pracy, oby szybko zleciało!

reklama
Do góry