reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Któraś dziewczyna ostatnio pisała, że progesteron ma mega wahania w ciągu doby. Sama robiła codziennie z betą i za każdym razem miała inne, z dużą różnicą wyniki progesteronu. 19 to chyba dobry wynik
Wiem że on się zmienia ale jakoś się przestraszyłam. Jutro mam wizytę to porozmawiam z ginekologiem .

reklama
Gratuluję dziewczyny [emoji3590] niech fasolki zdrowo rosną [emoji3590]

Jej ale czad 3 pęcherzyki, byłyby nasze forumowe trojaczki @Mikkka123 masz już dzieciaczki w domu? Gratuluje i mam nadzieję że za tydzień będą 3 piękne serduszka [emoji3059]

A ty jak się czujesz z tą informacją? Ja bym była w mega szoku! Chyba fajnie jak bliźniaki albo trojaczki, co? Leczysz się hormonalnie? Ciekawi mnie mechanizm powstawania aż trzech pęcherzyków😃
Mam stwierdzona trombofilie , zaszłam w ciąże po histeroskopi diagnostycznej . Ja nie wiem co mam myśleć jestem w totalnym szoku ale bardziej górę bierze strach czy maleństwa się pojawia czy będą serduszka jestem dobrej myśli ale i tak się stresuje 🙈🙈🙈

Gratuluję dziewczyny [emoji3590] niech fasolki zdrowo rosną [emoji3590]

Jej ale czad 3 pęcherzyki, byłyby nasze forumowe trojaczki @Mikkka123 masz już dzieciaczki w domu? Gratuluje i mam nadzieję że za tydzień będą 3 piękne serduszka [emoji3059]
Nie mam dzieci , jestem po dwóch stratach wiec może taka rekompensata teraz trójka 😂 trzymajcie kciuki tez mam nadzieje se zobaczę serduszka . Ale to jest szok bliźniaki to hardcore a co dopiero 3?! 🤭 w poprzedniej stracie był tylko jeden pęcherzyk nie wiem jak to się stało ze teraz 3😂 dobrze ze z Nickiem się nie rozpędziłem do 12345😂😂😂😂

reklama
Do góry