Wiem że on się zmienia ale jakoś się przestraszyłam. Jutro mam wizytę to porozmawiam z ginekologiem .Któraś dziewczyna ostatnio pisała, że progesteron ma mega wahania w ciągu doby. Sama robiła codziennie z betą i za każdym razem miała inne, z dużą różnicą wyniki progesteronu. 19 to chyba dobry wynik
reklama
Nie dziwię Ci się. Dobrze, że masz jutro wizytę i możesz to omówić z lekarzem. Daj znać co ci powie.Wiem że on się zmienia ale jakoś się przestraszyłam. Jutro mam wizytę to porozmawiam z ginekologiem .
Bede się odzywać, dzięki oby się tylko nic złego nie wydarzyło do tego czasuNie dziwię Ci się. Dobrze, że masz jutro wizytę i możesz to omówić z lekarzem. Daj znać co ci powie.
Mamazbb
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczyny [emoji3590] niech fasolki zdrowo rosną [emoji3590]
Jej ale czad 3 pęcherzyki, byłyby nasze forumowe trojaczki @Mikkka123 masz już dzieciaczki w domu? Gratuluje i mam nadzieję że za tydzień będą 3 piękne serduszka [emoji3059]
Jej ale czad 3 pęcherzyki, byłyby nasze forumowe trojaczki @Mikkka123 masz już dzieciaczki w domu? Gratuluje i mam nadzieję że za tydzień będą 3 piękne serduszka [emoji3059]
słodka_beza
Dziewczyny a ile nas w końcu wizytuje w środę 26.05? Ja chyba rozpoczynam dzień, bo mam na 7:30
Mikkka123
Mam stwierdzona trombofilie , zaszłam w ciąże po histeroskopi diagnostycznej . Ja nie wiem co mam myśleć jestem w totalnym szoku ale bardziej górę bierze strach czy maleństwa się pojawia czy będą serduszka jestem dobrej myśli ale i tak się stresujeA ty jak się czujesz z tą informacją? Ja bym była w mega szoku! Chyba fajnie jak bliźniaki albo trojaczki, co? Leczysz się hormonalnie? Ciekawi mnie mechanizm powstawania aż trzech pęcherzyków
monnkej
A jak tatuś zareagował?Mam stwierdzona trombofilie , zaszłam w ciąże po histeroskopi diagnostycznej . Ja nie wiem co mam myśleć jestem w totalnym szoku ale bardziej górę bierze strach czy maleństwa się pojawia czy będą serduszka jestem dobrej myśli ale i tak się stresuje
Mikkka123
Nie mam dzieci , jestem po dwóch stratach wiec może taka rekompensata teraz trójka trzymajcie kciuki tez mam nadzieje se zobaczę serduszka . Ale to jest szok bliźniaki to hardcore a co dopiero 3?! w poprzedniej stracie był tylko jeden pęcherzyk nie wiem jak to się stało ze teraz 3 dobrze ze z Nickiem się nie rozpędziłem do 12345Gratuluję dziewczyny [emoji3590] niech fasolki zdrowo rosną [emoji3590]
reklama
Mikkka123
Jest w totalnym szoku . Pierwsze co zrobił to sprawdził jak wygląda wózek dla trojaczków i stwierdził ze jeździ się nim po drodze a nie po chodniku oboje jesteśmy w szoku ale dalej stres czekamy tydzień i mam nadzieje serduszka będąA jak tatuś zareagował?
Podziel się: