Karolina2495
Fanka BB :)
Według CRL 6+5, według moich obliczeń 7+1[emoji1]
Piękny, widać już rączki i nóżki jakby QUOTE]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny, widać już rączki i nóżki jakby QUOTE]
Slooodki maluszek to crl póki bardziej miarodajne ja to zaraz skisne z tego czekania... im bliżej wizyty tym bardziej jestem niecierpliwa i aż mam w ciele takie uczucie jak przy tremieWedług CRL 6+5, według moich obliczeń 7+1[emoji1]
Ja Cię Sole gratuluję potrójnie coś wspaniałego. Będzie pięknie zobaczyszDzięki dziewczyny naprawdę trochę się uspokoiłam dzięki Wam Mi zostało czekać tydzień ale za Was trzymam kciuki!
Zleci szybko [emoji4] trzymamy kciuki[emoji846]Slooodki maluszek to crl póki bardziej miarodajne ja to zaraz skisne z tego czekania... im bliżej wizyty tym bardziej jestem niecierpliwa i aż mam w ciele takie uczucie jak przy tremie [emoji28][emoji28][emoji28]
Trzymajcie dziewczyny kciuki, żeby wszystko było dobrze [emoji51][emoji1]
Szoook , bardzo się stresuje ale dzięki Wam trochę mniej .Ja Cię Sole gratuluję potrójnie coś wspaniałego. Będzie pięknie zobaczysz
Trzymam mocno kciuki!Slooodki maluszek to crl póki bardziej miarodajne ja to zaraz skisne z tego czekania... im bliżej wizyty tym bardziej jestem niecierpliwa i aż mam w ciele takie uczucie jak przy tremie
Trzymajcie dziewczyny kciuki, żeby wszystko było dobrze
Szoook , bardzo się stresuje ale dzięki Wam trochę mniej . [emoji3590]
Trzymam mocno kciuki![emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Łoooo powodzenia!!!!!!Szoook , bardzo się stresuje ale dzięki Wam trochę mniej .
Trzymam mocno kciuki!
Trzymam kciuki!!No to siedzę pod gabinetem i czekam, jeszcze 10 minut mam nadzieje, ze się nie przedłuży... ja oczywiście zapomniałam z domu wyników badań... Kochany mąż przywiezie mi je tylko jeszcze musi odebrać młodą z przedszkola Dobrze, ze nie będę sama, ze będą blisko, cokolwiek się wydarzy, nie będę sama wracać do domu