I co lekarz od razu Ci przepisał tabletki jak dowiedział się jaki masz progesteron??Ja miałam w zeszly czwartek 11,8 w piątek 14 .. od tamtej pory już nie badałam
reklama
Mikkka123
Fanka BB :)
Dziękuje Wam bardzo ! Oczywiście będę teraz wszystko na bierząco wam wrzucać ja jeszcze nie wierze w to@Mikkka123 bardzo Ci gratulujemy razem z mężem. Mowil ze masz się odzywać po następnej wizycie
Mikkka123
Ja nawet nie myśle jaki brzuch maja kobiety w ciążach mnogichAaahaha mój mąż wrócił i pierwsze co stwierdził, że już wyglądam na polowe ciąży tez mnie tak masakrycznie wydęło. Ale ja mam wadę kręgosłupa, lordoza, i mi kręgosłup wpycha się mocno do środka popychając wszystko ku brzuchowi. I bez ciąży wyglądałam jak w ciąży, a teraz to 5-6 miesiąc jak nic
Los Ci wynagrodził wszystko zle co Cie spotkało to jest wiadomość dnia !!Dziękuje Wam bardzo ! Oczywiście będę teraz wszystko na bierząco wam wrzucać ja jeszcze nie wierze w to
Paradoksalna
Dziewczyny, melduje się po wizycie dzidzia ładnie rośnie, zamiast 8+3 okazało się, ze jest 8+4 wiec idealnie serduszko bije 164 uderzenia na minutę, następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, wtedy tez będzie usg prenatalne, muszę jakoś wytrzymać
Załączniki
Mikkka123
Super gratulacje !Dziewczyny, melduje się po wizycie dzidzia ładnie rośnie, zamiast 8+3 okazało się, ze jest 8+4 wiec idealnie serduszko bije 164 uderzenia na minutę, następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, wtedy tez będzie usg prenatalne, muszę jakoś wytrzymać
Lusia125
Ja np idąc do lekarza nie badałam, nie pomyślałam dopiero jak zaczęłam plamić to poszłam zbadać. Wtedy lekarz mówił że niski niby norma od 14 w 1 trymestrze ale widocznie dla mnie to 17 to było nisko. Od kiedy biorę tabletki nie mam plamień i brzuch nie boli tak bardzo jak wcześniej. Gdyby nie te mdlosci wymioty niechcec jedzenia i to masakryczne zmęczenie było by git [emoji85][emoji85] ja mam wizytę teraz w czwartek, też się doczekać nie mogę i mam nadzieję że serduszko się już rozkręciło [emoji120] nie wiem też czy w zaistniałej sytuacji złego samopoczucia i tych plamień nie pójdę na zwolnienie juz
I co lekarz od razu Ci przepisał tabletki jak dowiedział się jaki masz progesteron??
Mona.lisa
O jaki słodki maluszekDziewczyny, melduje się po wizycie dzidzia ładnie rośnie, zamiast 8+3 okazało się, ze jest 8+4 wiec idealnie serduszko bije 164 uderzenia na minutę, następna wizyta dopiero za 4 tygodnie, wtedy tez będzie usg prenatalne, muszę jakoś wytrzymać
Sunofspain
reklama
Paradoksalna
Jaki dzidziuś śliczny a jaki lek przyjmujesz?Ja już po wizycie. Wszystko jest w porządku. No cóż jest tak jak myślałam. Ginekolog nie jest zadowolony z leku, który przyjmuje. Jeszcze nigdy nie prowadził takiej ciąży... za 2 tygodnie kolejna wizyta
Podziel się: