reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Zrobiłam to samo , jakoś około 300zl kosztował pakiet z tego co pamiętam
One wychodzą tylko z testów genetycznych .
sprawdzałam 6 na mutacji. Kupowałam zestaw zrobiłam i wyszło . Przed to ze wydałam sporo kasy na badania teraz leki kosztuja mnie 6 zł . ( luteina i Neoparin 2 opak)
Szukalam przyczyny poronienia i wyszły mi zmiany stad jestem zaopatrzona w Neoparin Acard i Luteinę

reklama
Mi lekarz też nie kazał robić tego badania, ale w poprzednich ciążach też nie robiłam i było wszystko ok więc mam nadzieję że tym razem też będzie dobrze:)
Dziewczyny badające proga w ciąży, mogę zapytać dlaczego badacie? Zaczynam się stresować, ze ja tego nie robię, żaden lekarz mi nie zalecał, czy to ma jakiś związek z poprzednimi stratami czy o co chodzi? Powinnam mierzyć proga?

A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnych 🤦🏻‍♀️ Mdłości tez delikatne i rzadko
5+5

wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam 🙊

A myślicie ze objawy ciążowe musza być zawsze bardzo nasilone żeby to dobrze rokowało? Bo ja poza zatrzymaniem miesiączki, prawidłowym przyrostem bety, bolącymi piersiami okresowo (raz bardziej raz mniej i tylko na dotyk), okresowa biegunka to nie mam żadnych 🤦🏻‍♀️ Mdłości tez delikatne i rzadko
5+5

wszystkie macie jakieś mega objawy ze ledwo żyjecie? Bo ja tak nie mam 🙊

Ani uporczywe objawy ani ich brak nie świadczą o dobrze rozwijającej się ciąży ;)

Wlasnie wiem, czytałam twoj post. Ale ja myślę że będzie dobrze, przy biochemie miałam cienie na teście, beta 30, progesteron 17. A teraz krechy grubasne, prog wysoki, piersi bolace...
Miejmy nadzieje że będzie dobrze ! U mnie beta piękna ale próg niski :( na początku ciąży miałam super a później spadł do granicy normy :(

Raczej nie ... w pierwszej ciąży nie miałam praktycznie żadnych objawów , w sumie tak jak i teraz , raz na jakiś czas delikatnie zemdli , piersi bolą i miesiączki brak .. pierwsza ciąża książkowa ;)
To tak jak ja ☺️ A my mamy jakoś podobnie bo ja 5+5 a ty może ze dwa dni chyba do przodu masz z tego co zapamietalam

reklama
Do góry