Dziękuję 7t5dSuper gratulacje!!!! Który tydzień jesteś? Ale piekny fasol ❤❤❤
Termin na 2stycznia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję 7t5dSuper gratulacje!!!! Który tydzień jesteś? Ale piekny fasol ❤❤❤
Ja pije na przeziębienie syrop z cebuli, herbatę z miodem i cytryna plus kupiłam saszetki, spray do nosa i tabletki do ssania pren*alenCześć Dziewczyny!
Trochę mi to zajęło, ale udało mi się nadrobić caaały wątek. Chętnie do Was dołączę [emoji2956]
Termin według OM to 09.01. To moja pierwsza ciąża [emoji4]
Piękna fasolka [emoji3590]Dziewczyny a co polecacie na przeziebienie? Jakies domowe sposoby? Przewiało mnie chyba przedwczoraj, mam katar i gardlo pobolewa.
No i jest fasolka, serduszko też pięknie bije. Co za radość
Praca w żłobku to dla cieżarnej ciężka praca, podnoszenie dzieci, kontakt z chorobami. Wydaje mi sie ze lekarz nie bedzie tego bagatelizował. Tylko na nastepnej wizycie powiedz jaki masz charakter pracy. Jesli nie chcesz od razu zwolnienia ciazowego pomysl o urlopie, lub zwolnieniu nieciazowym.Chodzi mi o to że pracuje w żłobku i boje Si o zlapanie czegokolwiek od dzieci a nie daj Boże Covida. To moja pierwsza ciąża o którą staraliśmy się około 9 lat
Tak jest, ja tak mam, dzwoniłam do kadr dopytać i od 4t3d mialamMyślałam ze od poczatku zwolnienie ciążowe jedt platne 100%. Lekarz tylko musi wpisac odpowiedni kod na zwolnieniu.
Nie ma się co martwić na zapas! Ja w zeszłym roku poroniłam i też przychodzą myśli, co jeśli się powtórzy, ale jednak ja sama sobie mówię, że trzeba myśleć pozytywnie, bo myślenie też dużo dajeDziewczyny jak czytam nasze forum to wierzę że i u mnie będzie wszystko dobrze
Jestem po biochemie w marcu i trochę się martwię.
Dziewczyny czy suplementujecie witaminę D? Myślicie, ze ta jest ok? Czy to nie ma znaczenia?
Myślałam ze od poczatku zwolnienie ciążowe jedt platne 100%. Lekarz tylko musi wpisac odpowiedni kod na zwolnieniu.
Chodzi mi o to że pracuje w żłobku i boje Si o zlapanie czegokolwiek od dzieci a nie daj Boże Covida. To moja pierwsza ciąża o którą staraliśmy się około 9 lat
Ja też strasznie się boje .. w styczniu miałam biochemaDziewczyny jak czytam nasze forum to wierzę że i u mnie będzie wszystko dobrze
Jestem po biochemie w marcu i trochę się martwię.