Dzieki, racja trzeba myśleć pozytywnie ❤Nie ma się co martwić na zapas! Ja w zeszłym roku poroniłam i też przychodzą myśli, co jeśli się powtórzy, ale jednak ja sama sobie mówię, że trzeba myśleć pozytywnie, bo myślenie też dużo daje
reklama
Wlasnie wiem, czytałam twoj post. Ale ja myślę że będzie dobrze, przy biochemie miałam cienie na teście, beta 30, progesteron 17. A teraz krechy grubasne, prog wysoki, piersi bolace...Ja też strasznie się boje .. w styczniu miałam biochema
Lusia125
Fanka BB :)
A teraz ile macie progesteronu?
Ja badałam tydzień temu i też mam 17 dlatego biorę leki.
Wlasnie wiem, czytałam twoj post. Ale ja myślę że będzie dobrze, przy biochemie miałam cienie na teście, beta 30, progesteron 17. A teraz krechy grubasne, prog wysoki, piersi bolace...
Paradoksalna
Fanka BB :)
Tez miałam w marcu biochem, nie martw się, biochem to taka selekcja naturalna, skoro teraz jest fasolka i nic się nie dzieje to dobry znak kiedy masz następną wizytę?Dziewczyny jak czytam nasze forum to wierzę że i u mnie będzie wszystko dobrze
Jestem po biochemie w marcu i trochę się martwię.
Powiem szczerze, ze mnie wcale nie martwi ten biochem, one są bardzo powszechne i nie wykluczają zdrowej ciąży, przed córką też miałam kilka biochemów, dopiero po paru latach zorientowałam się, ze w nich byłam, wtedy jeszcze myślałam, ze pozytywny test to taki na którym dwie kreski są tego samego koloru no i jak zaskoczyło to urodziłam zdrową bardzo bystrą córeczkę teraz tez czuje, ze skoro zaskoczyło to już się udało
Od 4 tygodnia ciąży? A do tej pory pracowałaś czy miałaś inne zwolnienie?Tak jest, ja tak mam, dzwoniłam do kadr dopytać i od 4t3d mialam
Wpisany kod B
Praca w żłobku to dla cieżarnej ciężka praca, podnoszenie dzieci, kontakt z chorobami. Wydaje mi sie ze lekarz nie bedzie tego bagatelizował. Tylko na nastepnej wizycie powiedz jaki masz charakter pracy. Jesli nie chcesz od razu zwolnienia ciazowego pomysl o urlopie, jeste
Do dnia dzisiejszego mialam zwolnienie od ginekologa bo miałam transfer, i nie mam pojęcia co robić od poniedziałku. Może wykorzystam 5 dni urlopu zaległego.... potem chciałabym wziac wczasy pod gruszaPraca w żłobku to dla cieżarnej ciężka praca, podnoszenie dzieci, kontakt z chorobami. Wydaje mi sie ze lekarz nie bedzie tego bagatelizował. Tylko na nastepnej wizycie powiedz jaki masz charakter pracy. Jesli nie chcesz od razu zwolnienia ciazowego pomysl o urlopie, lub zwolnieniu nieciazowym.
Tydzien temu miałam 37, w pon zrobię sobie znowu bo we wtorek wizyta i chce mu pokazaćA teraz ile macie progesteronu?
reklama
Pierwsza wizyta 25majaTez miałam w marcu biochem, nie martw się, biochem to taka selekcja naturalna, skoro teraz jest fasolka i nic się nie dzieje to dobry znak kiedy masz następną wizytę?
Powiem szczerze, ze mnie wcale nie martwi ten biochem, one są bardzo powszechne i nie wykluczają zdrowej ciąży, przed córką też miałam kilka biochemów, dopiero po paru latach zorientowałam się, ze w nich byłam, wtedy jeszcze myślałam, ze pozytywny test to taki na którym dwie kreski są tego samego koloru no i jak zaskoczyło to urodziłam zdrową bardzo bystrą córeczkę teraz tez czuje, ze skoro zaskoczyło to już się udało
Dzieki za słowa otuchy. Tez staram sobie to tak tłumaczyć
Podziel się: