reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny jakie my musimy być⁹ silne, ile przeżyć związanych z ciążą. Tak mi przykro z powodu Twojej siostry Kochana ❤️
Dziewczyny powiedzcie mi ile razy miałyście już robione USG? Ja jestem w 7 tygodniu i miałam już 3 razy. W tym od razu słuchane było serduszko. Ja wiem że lekarz wie co robi, ale jednak..
Ja miałam raz w 5+5 następne mam za 3 tygodnie. Lekarz powiedział że ze względu na torbiel i wcześniejsze poronienie musimy się częściej widywać. Ja mogę i co tydzień abym wiedziała że z dzieciatkiem wszytko ok. ❤️

Chodzi mi o to że pracuje w żłobku i boje Si o zlapanie czegokolwiek od dzieci a nie daj Boże Covida. To moja pierwsza ciąża o którą staraliśmy się około 9 lat

Dziewczyny jakie my musimy być⁹ silne, ile przeżyć związanych z ciążą. Tak mi przykro z powodu Twojej siostry Kochana ❤️
Dziewczyny powiedzcie mi ile razy miałyście już robione USG? Ja jestem w 7 tygodniu i miałam już 3 razy. W tym od razu słuchane było serduszko. Ja wiem że lekarz wie co robi, ale jednak..
Ja jestem w 7 tygodniu i miałam jedno :) następne mam za 3 tygodnie. Lekarz powiedział, żeby żyć normalnie i nie żyć od wizyty do wizyty, wiec mocno się staram :D

No i jest fasolka, serduszko też pięknie bije. Co za radość ;)

Załączniki

• IMG20210520162815.jpg
    IMG20210520162815.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Dziewczyny jak czytam nasze forum to wierzę że i u mnie będzie wszystko dobrze
Jestem po biochemie w marcu i trochę się martwię. 😒

Do góry