reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Tyle do nadrobienia;) to tak 30 lat i druga ciąża ale liczę na to, że ta się uda😊 czy chciałabym wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka? Hehe boje się dowiedzieć bo strasznie chciałabym dziewczynke;D ale i tak będę kochać nad życie co by się nie urodziło;) wizytę mam 24.05 i coraz bardziej się nią denerwuje, że okaże sie, że coś jest nie tak. Te czarne myśli to chyba nigdy nie znikną.. ;/ napawacie mnie Dobra energia jak czytam wszystkie Wasze posty;) dobrze, ze Was znalazłam i odważyłam się tu napisać;)

Tyle do nadrobienia;) to tak 30 lat i druga ciąża ale liczę na to, że ta się uda😊 czy chciałabym wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka? Hehe boje się dowiedzieć bo strasznie chciałabym dziewczynke;D ale i tak będę kochać nad życie co by się nie urodziło;) wizytę mam 24.05 i coraz bardziej się nią denerwuje, że okaże sie, że coś jest nie tak. Te czarne myśli to chyba nigdy nie znikną.. ;/ napawacie mnie Dobra energia jak czytam wszystkie Wasze posty;) dobrze, ze Was znalazłam i odważyłam się tu napisać;)
Tez mam 30 lat, jestem w drugiej ciąży i też mam wizytę 24 maja 🤗 masz rację wszystkie dziewczyny tutaj mocno się wspierają i to jest naprawdę fajne

Hej dziewczyny ❤️ witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne ❤️. Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój 🤷‍♀️. Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować. 🤰
Też miewam takie pseudo-okresowe bóle, ale z tego co wiem to jest normalne, zwłaszcza w terminie kiedy miesiączka miała być ☺️ Trzymam kciuki za wchłonięcie się dziadostwa 😁

To prawda ♡♡ i nagle zapominasz o wszystkim
Ja myślałam że na porodówce ich rozszarpie , ja wód nie miałam a oni wymuszali poród , nie miałam nawet rozwarcia i tak trzy dni .. Maja urodziła się z zapaleniem płuc , nie mogłam jej zobaczyć , od razu antybiotyk , welflon w główce i inkubator .. dwa tygodnie na izolatce bez dostępu do ludzi i męża .. mam potworny żal do lekarzy , teksty w stylu „ jak dawałaś to cierp „ zemdlałam w łazience z bólu .. do tego zrobili mi lewatywę - nigdy więcej , nie ma nawet opcji abym przechodziła drugi raz przez to samo piekło ... nie pozwolę na to .. E końcu zjawił się ordynator i dopiero jak go zwyzywałam za przeproszeniem od najgorszych to zabrali mnie na CC

Hej dziewczyny ❤️ witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne ❤️. Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój 🤷‍♀️. Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować. 🤰
Jak na okres bóle mogą być od rozciągania się macicy, więzadeł. Lepiej nie fiksowac, pozytywne myślenie ponoć dużo robi ♥️

reklama
Ja takie bóle mam już prawie od dwóch tygodni 🙈 lekarz mówi, że normalne. Także nie fiksować się proszę i dalej odpoczywać 🤗

Do góry