MK_Piotrowiak
Fanka BB :)
O tak jak mi dali małą na pierś to zapomniałam o wszystkim*straszycie
Ten moment jak cieplutkie mokre ciałko na was leży wynagrodzi wszystko [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak jak mi dali małą na pierś to zapomniałam o wszystkim*straszycie
Ten moment jak cieplutkie mokre ciałko na was leży wynagrodzi wszystko [emoji846]
*straszycie
Ja biorę luteinę dopochwowa 2x1 i heparynę i acardA wszystkie bierzecie luteinę? Ja w 1 ciąży brałam a w sumie teraz lekarz mi nie kazał. Jedynie od wczoraj biorę duphaston 3x2 na tzw podtrzymanie bo progesteron za niski jak na ten tc
Tez mam 30 lat, jestem w drugiej ciąży i też mam wizytę 24 maja masz rację wszystkie dziewczyny tutaj mocno się wspierają i to jest naprawdę fajneTyle do nadrobienia to tak 30 lat i druga ciąża ale liczę na to, że ta się uda czy chciałabym wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka? Hehe boje się dowiedzieć bo strasznie chciałabym dziewczynke;D ale i tak będę kochać nad życie co by się nie urodziło wizytę mam 24.05 i coraz bardziej się nią denerwuje, że okaże sie, że coś jest nie tak. Te czarne myśli to chyba nigdy nie znikną.. ;/ napawacie mnie Dobra energia jak czytam wszystkie Wasze posty dobrze, ze Was znalazłam i odważyłam się tu napisać
Też miewam takie pseudo-okresowe bóle, ale z tego co wiem to jest normalne, zwłaszcza w terminie kiedy miesiączka miała być Trzymam kciuki za wchłonięcie się dziadostwaHej dziewczyny witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne . Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój . Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować.
Ja myślałam że na porodówce ich rozszarpie , ja wód nie miałam a oni wymuszali poród , nie miałam nawet rozwarcia i tak trzy dni .. Maja urodziła się z zapaleniem płuc , nie mogłam jej zobaczyć , od razu antybiotyk , welflon w główce i inkubator .. dwa tygodnie na izolatce bez dostępu do ludzi i męża .. mam potworny żal do lekarzy , teksty w stylu „ jak dawałaś to cierp „ zemdlałam w łazience z bólu .. do tego zrobili mi lewatywę - nigdy więcej , nie ma nawet opcji abym przechodziła drugi raz przez to samo piekło ... nie pozwolę na to .. E końcu zjawił się ordynator i dopiero jak go zwyzywałam za przeproszeniem od najgorszych to zabrali mnie na CCTo prawda ♡♡ i nagle zapominasz o wszystkim
Jak na okres bóle mogą być od rozciągania się macicy, więzadeł. Lepiej nie fiksowac, pozytywne myślenie ponoć dużo robiHej dziewczyny witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne . Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój . Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować.
Ja takie bóle mam już prawie od dwóch tygodni lekarz mówi, że normalne. Także nie fiksować się proszę i dalej odpoczywaćHej dziewczyny witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne . Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój . Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować.