reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Wiem, że co do laktacji nie ma reguły czy sn czy cc ale jednak u mnie się sprawdziło
No dokładnie i brzuch ja od razu miałam prawie płaski a te babeczki chodziły No nieciekawie. Wiem zależy też od organizmu ale to wstawanie z tych łóżek szpitalnych do dziecka nie jest wygodne tym bardziej po cesarce. Ja akurat miałam problem z laktacja

reklama
A wszystkie bierzecie luteinę? Ja w 1 ciąży brałam a w sumie teraz lekarz mi nie kazał. Jedynie od wczoraj biorę duphaston 3x2 na tzw podtrzymanie bo progesteron za niski jak na ten tc

reklama
Hej dziewczyny ❤️ witam wszystkie nowe styczniowe mamusie i trzymam kciuki za wizytujące żeby były piękne ❤️. Ja od wtorku leżę plackiem, wstaje tylko do toalety.. Mam nadzieję, że to dziadostwo (torbiel) się wchlonie. Mam różne myśli, raz ze będzie dobrze a chwilę później czuję niepokój 🤷‍♀️. Poki co niezmiennie kręci mi się w głowie jak po dobrej imprezie, mdłości czasem ale takie delikatne łyk wody i jest ok. Od wczoraj mam ból brzucha jak na okres... Nie wiem czy się martwić na zapas czy nie fiksować. 🤰

Do góry