reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja już po pierwszym usg.. dzisiaj 6+0 według OM. Był widoczny pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy, ale zarodka jeszcze nie było. Pierwszą ciążę poroniłam w tamtyk roku (zarodek się nie rozwinął).
mam nadzieję, że to nie powtórka...
dodatkowo sprawdziłam przyrost bety i jest za mały (ok 54%)
13.05 w czwartek - 2860 ok
17.05 dzisiaj - 6767,7
Mam się zglosic do lekarza za tydzien.. :(
Bądź dobrej myśli ! Trzymam kciuki ❤️❤️

reklama
Dziewczyny dziękuje za wsparcie ! Ale właśnie wyczytałam na necie ze on chyba tyle powinien mieć 🙈🙈 i chyba pomyliłam centymetry z milimetrami. Czego ja jestem taka panikara .....

Ale jutro i tak idę na betę 🙈

Współczuję bardzo. Miałam tak w poprzedniej ciąży. Pomagał imbir kandyzowany i białe bułki [emoji846] niestety trzeba to przetrwać. Naprawdę bardzo współczuję, znam ten ból.. z czasem jak miałam lepszy dzień to dzwoniłam do męża, że ma zamawiac wegetariańskie sushi[emoji16] było lekkostrawne. Postaraj się ciumkac cokolwiek, byle by żołądek nie był pusty. Z czasem do bułki dochodził biały serek, żółty ser i powoli odpuszczało [emoji846] najgorzej było po pomidorach i papryce w jakiejkolwiek postaci.. i do tego choroba lokomocyjna[emoji849]
Teraz jak się budzę i czuję, że zaczyna mnie mdlic to od razu jem kawałek chleba albo banana, cokolwiek. I tak jak któraś z dziewczyn pisala- małe porcje, a częściej.
Trzymam kciuki żeby szybko przeszło [emoji173]
Imbir w ogóle nie pomaga, gorzka słaba herbata odrobinę. Jem migdały, żeby mnie nie ssało w żołądku. Jak tylko wstaje z łóżka od razu łazienka...wizytę mam dopiero w czwartek. Może coś mi doradzi lekarz

Ja już po pierwszym usg.. dzisiaj 6+0 według OM. Był widoczny pęcherzyk ciążowy, pęcherzyk żółtkowy, ale zarodka jeszcze nie było. Pierwszą ciążę poroniłam w tamtyk roku (zarodek się nie rozwinął).
mam nadzieję, że to nie powtórka...
dodatkowo sprawdziłam przyrost bety i jest za mały (ok 54%)
13.05 w czwartek - 2860 ok
17.05 dzisiaj - 6767,7
Mam się zglosic do lekarza za tydzien.. :(
6+0 to jednak wczesnie jeszcze, wiesz kiedy miałaś owulacje w którym dniu?
Poszłabyś dzień, dwa później i na pewno już by było więcej widać. Będzie dobrze, zobaczysz!

reklama
Do góry