reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Dziewczyny, nie wiem, chce mi się płakać. Na szczęście jest pęcherzyk ciążowy, ale taki tyci tyci 0,55 cm. Niby jestem 5+1, oczywiście ginekolog mówił, ze ciąża może jest młodsza itp i mam przyjść za trzy tygodnie na wizytę. Mogłam od razu umawiać się na późniejszy termin... usłyszałam, ze jest młodsza to od razu w przed oczami miałam te same słowa w poprzedniej ciąży, a potem poronienie. Jutro lecę na betę ...

Załączniki

• F86320E4-BB84-4030-BB22-FC10612287C0.jpeg
    F86320E4-BB84-4030-BB22-FC10612287C0.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Tak wpisała w książeczkę, nie rozumiem tego liczenia, stwierdziła ze to i tak będzie styczeń wg późniejszych pewnie obliczeń z usg 🤷‍♀️

Załączniki

• IMG_6992.jpg
    IMG_6992.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 73
Hej jestem w 7t1d apka pokazuje na 1 stycznia jutro ide do położnej wiec dowiem się dokładniej 🥰widziałam już serduszko tez puls bo byłam prywatnie u ginekologa ❤️niestety 3 miesiące temu poroniłam mojego synka w 16 t szczerze bardzo się boje fajnie ze znalazłam tutaj was mieszkam w Holandii a wiec super miec kontakt z innymi mamami w takim samym stanie 😘
Tule mocno ❤️ ja też jestem po poronieniu... Straciłam dzieciątko w 12 tyg w marcu. Znów jestem w ciąży dziś 5+4 jutro pierwsza wizyta. Ale powiem szczerze że jak jednego dnia jestem pozytywnie nastawiona i czuje że będzie dobrze tak drugiego dnia się trzęsę i mam czarne myśli 🤷‍♀️😥

Dziewczyny, nie wiem, chce mi się płakać. Na szczęście jest pęcherzyk ciążowy, ale taki tyci tyci 0,55 cm. Niby jestem 5+1, oczywiście ginekolog mówił, ze ciąża może jest młodsza itp i mam przyjść za trzy tygodnie na wizytę. Mogłam od razu umawiać się na późniejszy termin... usłyszałam, ze jest młodsza to od razu w przed oczami miałam te same słowa w poprzedniej ciąży, a potem poronienie. Jutro lecę na betę ...
Napewno jeszcze jest za malutki będzie dobrze ja byłam na usg 5+6 i było już widać dobrze i nawet widziałam puls wiec napewno i u Ciebie później wszystko się pokaże , poroniłam mojego synka 3 miesiące temu byłam w 16 tyg teraz jestem w ciąży w 7+1 i tez się boje ale trzeba myśleć pozywtynie 😊🙏

Ale kochana pęcherzyk ciążowy w 5 tygodniu ciąży wynosi ok. 5 mm ... tak wiec wszystko jest dobrze ! No chyba ze się mylę !

Tule mocno ❤️ ja też jestem po poronieniu... Straciłam dzieciątko w 12 tyg w marcu. Znów jestem w ciąży dziś 5+4 jutro pierwsza wizyta. Ale powiem szczerze że jak jednego dnia jestem pozytywnie nastawiona i czuje że będzie dobrze tak drugiego dnia się trzęsę i mam czarne myśli 🤷‍♀️😥
Mam to samo kochana tez się boje bardzo biorę leki na potrzymanie ciąży bo gin powiedziała ze tez za młoda już nie jestem a wiec trzeba uważać i być ostrożnym od dwóch dni leze bo mi macica się opuściła po prostu odpoczywam i czytam forum 😊🥰musimy być silne nasze aniołki czekają na nas w niebie 🙏

Hej jestem w 7t1d apka pokazuje na 1 stycznia jutro ide do położnej wiec dowiem się dokładniej 🥰widziałam już serduszko tez puls bo byłam prywatnie u ginekologa ❤️niestety 3 miesiące temu poroniłam mojego synka w 16 t szczerze bardzo się boje fajnie ze znalazłam tutaj was mieszkam w Holandii a wiec super miec kontakt z innymi mamami w takim samym stanie 😘

reklama
Do góry