reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa. ❤️
Oj lubimy😛 i wszystko wiemy najlepiej 🤣 ale myślę że to taki czas w którym i my musimy troszkę odpuścić i pozwolić naturze działać 😍 także w week weź dobra ksiazczje lub film i relaksuj się 😛 jak dobrze pamiętam wizytę masz chyba we wtorek ? To czas zleci jak zajmesz czymś głowę 🤗🥰😍

reklama
Oj lubimy😛 i wszystko wiemy najlepiej 🤣 ale myślę że to taki czas w którym i my musimy troszkę odpuścić i pozwolić naturze działać 😍 także w week weź dobra ksiazczje lub film i relaksuj się 😛 jak dobrze pamiętam wizytę masz chyba we wtorek ? To czas zleci jak zajmesz czymś głowę 🤗🥰😍
Tak tak wizytę mam we wtorek. Mam nadzieję że nie zwariuje do piątku 😃

Mój mąż chciałby bardzo syna, próbował 3 razy i wyszły dziewczyny a tu nie próbował bo już planowo wykorzystaliśmy limit dzieci a los nam spłatał figla [emoji6] nie wiemy dokładnie jak do tego doszło, ja się śmiałam że chyba coś w powietrzu pylilo [emoji28] w każdym bądź razie mimo pierwszego szoku to ja kocham dzieci i chciałabym alby to dzieciątko było zdrowe, napewno będzie kochane, mimo że nie planowane [emoji3590]
No u mnie też ta ciąża jest niespodzianką bo 7 miesięcy temu zostałam mamą a teraz znów,bocian mnie lubi[emoji16]o to istny Babiniec teraz moze będzie chłopak:)
No nie wiem jak ogarnę tyle dzieci [emoji2368] ale co tam ważne żeby było zdrowe [emoji3059]
Wow jaka gromadka ♡♡♡

Mój mąż chciałby bardzo syna, próbował 3 razy i wyszły dziewczyny a tu nie próbował bo już planowo wykorzystaliśmy limit dzieci a los nam spłatał figla [emoji6] nie wiemy dokładnie jak do tego doszło, ja się śmiałam że chyba coś w powietrzu pylilo [emoji28] w każdym bądź razie mimo pierwszego szoku to ja kocham dzieci i chciałabym alby to dzieciątko było zdrowe, napewno będzie kochane, mimo że nie planowane [emoji3590]No nie wiem jak ogarnę tyle dzieci [emoji2368] ale co tam ważne żeby było zdrowe [emoji3059]
Dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe a czy chłopak czy dziewczyna to nie aż tak istotne ♥️a dziewczyny w jakim wieku?może coś Ci pomogą:)

Dziewczyny! A ja właśnie idę po sukienkę na wesele, na którym miałam być świadkowa we wrześniu… przecież ja w nią już raczej nie wejdę, a zwrócić nie da rady. :( w ogóle jakie macie zdanie o świadkowaniu w ciąży? Oczywiście temat panieńskiego itp tez na mojej głowie. Przyjaciółka jeszcze nie wie o dzidziusiu. 🙈

reklama
13, 10, 3 latka z najmłodszą pomagają to i z malenstwem chyba pomogą..[emoji6] Ja niestety nie mam nikogo do pomocy, zawsze była moja mama która była z dziewczynkami jak musiałam gdzieś wyjść czy cokolwiek... Teraz rok już mamy nie mam:( mąż przeważnie do późnego popołudnia w pracy... Ale myślę że odnajde się w nowej sytuacji i jakoś dam sobie radę... Nic nie dzieje się bez przyczyny, widocznie ktoś na górze zaplanował mi taką niespodziankę [emoji3590]
Ja ogólnie jestem osobą wrażliwą i pierwsze co pomyślałam że ludzie napewno będą źle o nas mówić że 4 dziecko w tych czasach itd... Mąż mi powiedział że mam się nie przejmować ludzie mają i 6 dzieci i dają radę więc jakoś to będzie.. A ludzie niech mówią co chcą, za nas życia nie przeżyją... [emoji4]
Dokładnie najważniejsze żeby było zdrowe a czy chłopak czy dziewczyna to nie aż tak istotne [emoji3531]a dziewczyny w jakim wieku?może coś Ci pomogą:)

Do góry