reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Żebyś wiedziała, przeraża mnie ilość cukru w niej, ale może nie będzie tak źle 😛 póki co dziś jest ok, ale cola pod ręką 😛🤣
Cukru ma dużo...dlatgeo taka dobra.
Ja podczas odchudzania do wesela zaczelam pic cole zero...po takim długim czasie smakuje jak zwykla 😆😆

reklama
a mogę wiedzieć co przyjmujesz? To jest betabloker?
Aktualnie stosuje tylko carvedilol w mniejszej dawce niż wcześniej, dodatkowo mam brać furosemid ale chyba nie będę brała bo jest nie wskazany w pierwszym trymestrze a poza tym jak nie puchne ani nic to nie widzę powodu żeby go brac

Cześć dziewczyny :) Ja dzisiaj znowu wzięlam Prenatal i bez uczucia mdłości, chyba zagości w mojej diecie na stałe :D o 19 pierwsza wizyta u ginekologa. Jest stres i podekscytowanie! No i nie mogę się dotknąć piersi, tak bolą. Przekręcanie się w trakcie snu to teraz najwyższa szkoła jazdy.

Cześć dziewczyny :) Ja dzisiaj znowu wzięlam Prenatal i bez uczucia mdłości, chyba zagości w mojej diecie na stałe :D o 19 pierwsza wizyta u ginekologa. Jest stres i podekscytowanie! No i nie mogę się dotknąć piersi, tak bolą. Przekręcanie się w trakcie snu to teraz najwyższa szkoła jazdy.
Ja w tamtej ciąży i w tej też już zaczęlam brać prenatal tam jest imbir który łagodzi mdłości ponoć 🙂

Powiem Wam, ze ja w pierwszej ciąży to tylko bol brzucha ani mdlosci ani nic. Teraz tak samo ale mam stracha przez to bo czuje się jakby coś było nie tak;/ a tu jeszcze tydzień do wizyty...

reklama
Do góry