reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój. 😥
Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany 🤗🥰 trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma 🤗❤️ postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna 😍 więc głowa do góry 🥰❤️

Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany 🤗🥰 trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma 🤗❤️ postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna 😍 więc głowa do góry 🥰❤️
Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa. ❤️

Ja niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój. 😥
Każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień,pewnie każda ma w sobie jakąś niepewność co to będzie,tym bardziej Ty po tym co już przeszłaś,ale jak tu już koleżanka napisała musisz się uspokoić.nerwy napewno w niczym nie pomogą.. poświęć sobie chwilę czasu,zrelaksuj się,zjedz cos pysznego i myśl że wszystko będzie ok♥️

reklama
Ja dziś też 5+5 i termin wychodzi na. 9 stycznia także jesteśmy już trzy z tym terminem :) ja pierwsza wizyta 17.05 czyli w poniedziałek wczoraj beta 6629 także myślę że powinno już coś widać [emoji3059]
To Ty już coś szybciej będziesz wiedziała:)trzymam mocno kciuki♥️która to ciąża?

Do góry