M
Majula2112
Gość
9 styczniaA na kiedy masz termin z OM?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 styczniaA na kiedy masz termin z OM?
Żebyś wiedziała nie dość że mój pierwszy dzień mamy taki prawdziwy (bo jak pisałam wcześniej mam 7 miesięcznego synka)to teraz druga Kruszynka w brzuszkuPrezent na dzień matki jak się patrzy
Hej, ja dzis tez 5t5d i termin tez 9 styczeń9 stycznia
Ja niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój.9 stycznia
Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna więc głowa do góryJa niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój.
No to odliczamy razema byłaś już u ginekologa?Hej, ja dzis tez 5t5d i termin tez 9 styczeń
Hej, ja dzis tez 5t5d i termin tez 9 styczeń [emoji3]
9 stycznia
Staram się nie nakręcać, ale wiecie jak to jest... My baby lubimy wyprzedzać przyszłość i wiedzieć lepiej. Taka nasza natura. Ale obiecuje sobie że nie mogę taks tresować swojego maleństwa.Spokojnie będzie wszystko dobrze, nie możesz się tak zamartwiać bo stres nie jest wskazany trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i innej opcji nie ma postaraj się w week troszkę odpocząć, nie doszukiwać się objawów, ani sugerować się tym że inne kobiety mają, każda jest inna więc głowa do góry
Każda z nas ma prawo mieć gorszy dzień,pewnie każda ma w sobie jakąś niepewność co to będzie,tym bardziej Ty po tym co już przeszłaś,ale jak tu już koleżanka napisała musisz się uspokoić.nerwy napewno w niczym nie pomogą.. poświęć sobie chwilę czasu,zrelaksuj się,zjedz cos pysznego i myśl że wszystko będzie okJa niby na 13 stycznia ale dziś jakoś fiksuje ją się zamartwiam, doszukuje się objawów których nie ma... I czuję w sobie niepokój.
To Ty już coś szybciej będziesz wiedziałatrzymam mocno kciukiktóra to ciąża?Ja dziś też 5+5 i termin wychodzi na. 9 stycznia także jesteśmy już trzy z tym terminem ja pierwsza wizyta 17.05 czyli w poniedziałek wczoraj beta 6629 także myślę że powinno już coś widać [emoji3059]