reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

A ja się właśnie dowiedziałam, ze 17.05 planowany jest powrót do biura! Tak bardzo na to czekałam a teraz strasznie się boje... jeszcze jakbym miała prawko i auto ale tak muszę jezdzic komunikacją miejską czego się strasznie boję...
Wcale się nie dziwie, dobrze że u mnie się póki co na to nie zapowiada. U mnie zaczęły się mdłości rano, chociaż jeszcze ani razu nie zwymiotowałam. Ale czuje, że już niewiele mi do tego brakuje. I mam jakieś dziwne wrażenie, że powiększył mi się brzuch, ale wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie. Ale tak mi ciasto w dżinsach..

reklama
Wcale się nie dziwie, dobrze że u mnie się póki co na to nie zapowiada. U mnie zaczęły się mdłości rano, chociaż jeszcze ani razu nie zwymiotowałam. Ale czuje, że już niewiele mi do tego brakuje. I mam jakieś dziwne wrażenie, że powiększył mi się brzuch, ale wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie. Ale tak mi ciasto w dżinsach..
Z powiększeniem brzucha to i u mnie tak jest jak by spodnie się zrobiły ciasne 🙈
Tak zwana ciąża spożywcza jak narazie 🤣🤣 ja przed ciążą bardzo dużo się ruszałam bo taką miałam pracę i do tego 2 dzieci a teraz tryb dnia bardziej spokojniejszy i wydaje mi się że przez to tłuszczyk się odkłada 🙈🤣

Mnie w weekend strasznie bolaly sutki :/ smarowalam wazelinaCiekawa jestem kiedy u mnie kaza wracac do biura, przyznam szczerze, ze nie chcialabym w ciazy chodzic do biura :/ fajnie, ze zrobilo sie cieplo i gospodarka sie odmraza, ale ludzie nadal sie zarazaja i choruja:/
Ja sobie kupię przyłbice i będę nosić dodatkowo do maseczki na ulicy ale w biurze to wiem, ze będzie bezpiecznie, większość zaszczepiona a nasz tam będzie i tak odizolowany trochę a większość po szczepionce

Ja sobie kupię przyłbice i będę nosić dodatkowo do maseczki na ulicy ale w biurze to wiem, ze będzie bezpiecznie, większość zaszczepiona a nasz tam będzie i tak odizolowany trochę a większość po szczepionce
Niestety osoby zaszczepione mogą przenieść wirusa na innych, tak mi mówił lekarz :( ja do pracy nosiłam maseczki ffp3

Mi się wyraźnie zaokrąglił już, dziś to bardzo wyraźnie wie e, waga stoi w miejscu a brzuch wystaje za piersi 🙈

Dziewczyny, a Wy będziecie się szczepic? Ja się zastanawiam, muszę skonsultować to z lekarzem, teściowa ze świata medycyny mówi, ze w drugim trymestrze na spokojnie, byle nie w pierwszym

Dokładnie. Osoby zaszczepione też mogą się zarazić nawet o tym nie wiedząc. Ja nie wiem, będę konsultowała z lekarzem czy mogę się szczepić. Ja mam wzdęcia straszne. Z Tymkiem nigdy nie miałam. Ja mam bardzo dobra przemianę materii aż za dobrą heh a teraz jest masakra. Ale wagę i tak mam niższa ostatnio 1kg schudłam. Mi ciągle chce się spać... Chodzę taka nieprzytomna. Nie wiem jak długo będę pracować. Mam pracę biurowa. W 1 ciąży pracowałam do ok 20tygodnia. Mam problemy zdrowotne i lekarz szybciej mi kazał ale ja nie chciałam nudzić się w domu heh a teraz nie wiem... Mam stresu tu trochę. Jak się ma już dziecko to jest inaczej. Bo popołudniu z synkiem chce jak najdłużej spędzić czasu a czasem mam chęć zrobić sobie drzemke.
Niestety osoby zaszczepione mogą przenieść wirusa na innych, tak mi mówił lekarz :( ja do pracy nosiłam maseczki ffp3

Miłego dnia kochane ❤️ Ja właśnie zbieram się do pracy .. za oknem przepiękna pogoda 🌞 dziś się wyspałam 😁 mąż wyjechał wczoraj do pracy ... córkę wywiozłam do babci - jak dobrze jest mieć babcie blisko szkoły 🙈 i miałam taką wspaniałą ciszę wczoraj w domu - ale dzisiaj z rana już mi brakuje ich w domu ... kobiecie nie dogodzisz 🤣 Czy Was tez tak bolą sutki ? I biustonosz jakby mniejszy ? No nie wytrzymam !
Całe piersi bolą strasznie 🤦 dobrze, że małe to mniej boli 😂😂😂

reklama
Do góry