reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ani mi nie mów.. sutki to mam tak wrażliwe że sam stanik mnie drażni...

Co do domowej "samotności " to raczej nie prędko ją zaznam. Mój partner pracuje za granicą i teraz przez około 1,5mc jeszcze będę sama z synkiem, chyba że poluzują obostrzenia:/ nie ma go już około 3tyg także lekko nie jest.. codziennie pobudka o 6 bo synek chce już wstać , a dziś nockę miałam kiepską, jakoś nie mogłam spać..

A tymczasem ogarniam się do pracy, a tak strasznie mi się nie chce, ale przed idę na betę, sprawdzić przyrost:)

Miłego dnia kobietki ♡
Miłego dnia kochane [emoji3590] Ja właśnie zbieram się do pracy .. za oknem przepiękna pogoda [emoji274] dziś się wyspałam [emoji16] mąż wyjechał wczoraj do pracy ... córkę wywiozłam do babci - jak dobrze jest mieć babcie blisko szkoły [emoji85] i miałam taką wspaniałą ciszę wczoraj w domu - ale dzisiaj z rana już mi brakuje ich w domu ... kobiecie nie dogodzisz [emoji1787] Czy Was tez tak bolą sutki ? I biustonosz jakby mniejszy ? No nie wytrzymam !

Hej dziewczyny :) dziś według aplikacji 5+1, do wizyty został tydzień i już się doczekać nie mogę [emoji846] dziś piekna pogoda, także humor od razu lepszy [emoji846] co do piersi ja nie czuje jakoś różnicy, nie bolą mnie mam nadzieję że to nie jest nic złego...nawet mdłości jakby się zmniejszyły bo mam normalnie apetyt zwłaszcza na ostrzejsze potrawy... w każdym bądź razie życzę wszystkim miłego dnia [emoji3059]

Ani mi nie mów.. sutki to mam tak wrażliwe że sam stanik mnie drażni...

Co do domowej "samotności " to raczej nie prędko ją zaznam. Mój partner pracuje za granicą i teraz przez około 1,5mc jeszcze będę sama z synkiem, chyba że poluzują obostrzenia:/ nie ma go już około 3tyg także lekko nie jest.. codziennie pobudka o 6 bo synek chce już wstać , a dziś nockę miałam kiepską, jakoś nie mogłam spać..

A tymczasem ogarniam się do pracy, a tak strasznie mi się nie chce, ale przed idę na betę, sprawdzić przyrost:)

Miłego dnia kobietki ♡
To wam dziewczyny nie zazdroszczę, u mnie zero objawów, mogłoby tak być do końca 😍 nawet jak nigdy budzę się przed budzikiem i jestem wyspana😍 również dla wszystkich miłego dnia ❤️😘

To wam dziewczyny nie zazdroszczę, u mnie zero objawów, mogłoby tak być do końca 😍 nawet jak nigdy budzę się przed budzikiem i jestem wyspana😍 również dla wszystkich miłego dnia ❤️😘
No właśnie u mnie tez objawów prawie brak tylko bolące piersi, a ze spaniem mam to samo. Zawsze lubiłam pospać dłużej a teraz się budzę z rana. Może dlatego ze zasypiam wcześniej :D

No właśnie u mnie tez objawów prawie brak tylko bolące piersi, a ze spaniem mam to samo. Zawsze lubiłam pospać dłużej a teraz się budzę z rana. Może dlatego ze zasypiam wcześniej :D
Mnie powoli zaczyna modlić , czasami zakręci mi się w głowie .. dobrze ze z rana mamy mały ruch ... czasami bije się z myślami czy powiedzieć już w pracy czy czekać ...

Mnie powoli zaczyna modlić , czasami zakręci mi się w głowie .. dobrze ze z rana mamy mały ruch ... czasami bije się z myślami czy powiedzieć już w pracy czy czekać ...
No z praca się wstrzymuje do pierwszej wizyty która mam pod koniec maja :( ale tez o tym myśle, moja praca polega na staniu prawie cały czas 8h, do tego stres :(

reklama
Mnie już nawet piersi przestały boleć, może trochę z wieczora, ale nic poza tym 😛 ja raczej chodzę spać tak samo, a mimo to jestem wyspana jak nigdy 😍 mam tylko nadzieję że wszytsko będzie dobrze, wizyta już za tydzień ❤️

Do góry