reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Mam wyniki dzisiejsze!!!
z tych dobrych!
Beta w piątek - 31,700
Beta dzisiaj - 127 🤞
Morfologia cała idealna
Glukoza 94 a norma jest do 92
I to co mnie najbardziej t
Martwi to tsh, miesiąc temu poniżej 1 a teraz 2,8.. :( Jutro mam endokrynolog więc na bank zwiększy dawkę euthyroxu.

wrzucam swój przyrost ❤️

Załączniki

• B1EBA236-ACD3-4EED-B737-7D45BC24361F.jpeg
    B1EBA236-ACD3-4EED-B737-7D45BC24361F.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Hej :) dołączam do Was do grupy styczniówek 😍 gratuluję Wam wszystkim!
Ostatni okres: 05.04
Pierwszy test z bladym cieniem 28.04, 30.04 beta 30,6.
termin porodu wypada na ok 9.01.2022
To już druga ciąża, pierwszą poroniłam w zeszłym roku na wczesnym etapie.
na 17.05 umówiłam się na pierwsze usg

Witaj, jak się czujesz? :) kiedy planujesz wizytę? :)
Miło mi was tutaj poznać, ja tez jestem przyszłą styczniowa mamą, mam termin na 6 stycznia wstępnie [emoji4]
Piękna beta:) niech dalej pięknie rośnie :)
Mam wyniki dzisiejsze!!!
z tych dobrych!
Beta w piątek - 31,700
Beta dzisiaj - 127 [emoji1696]
Morfologia cała idealna
Glukoza 94 a norma jest do 92
I to co mnie najbardziej t
Martwi to tsh, miesiąc temu poniżej 1 a teraz 2,8.. :( Jutro mam endokrynolog więc na bank zwiększy dawkę euthyroxu.

wrzucam swój przyrost [emoji3590]
Hej mam taki sam termin i też wizytuje 17.05 [emoji3059]
Hej :) dołączam do Was do grupy styczniówek [emoji7] gratuluję Wam wszystkim!
Ostatni okres: 05.04
Pierwszy test z bladym cieniem 28.04, 30.04 beta 30,6.
termin porodu wypada na ok 9.01.2022
To już druga ciąża, pierwszą poroniłam w zeszłym roku na wczesnym etapie.
na 17.05 umówiłam się na pierwsze usg

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.

Dziewczyny miałyście rację to ciąża biochemiczna straciłam dzieciątko w czwartym tygodniu Wiem że to jeszcze zarodek ale ból jest okropny jeszcze musze przychodzić to drugi raz... 😥 Na razie skupię się na nowym mieszkaniu i nie będę przestawała próbować Mam nadzieję że wkrótce dołącza do szczęśliwych mam mam nadzieję że to będzie mi to jeszcze kiedyś dane w życiu... Żegnam się z wami i życzę wszystkiego dobrego.
Łączę się w bólu, tez miałam w ostatnim czasie kilka biochemicznych :( ale tak, głowa do góry :) natura wie co robi, przecież chcesz mieć zdrowe dziecko a nie takie byle by mieć, prawda? :) jeszcze przyjdzie Twój czas! :) Wiem wiem, ja to sobie mogę mówić ale no zanim ta ciąża do mnie przyszła a i tak stoję na niewiadomej też wielokrotnie przechodziłam biochemiczne, przed tą ciążą tez miałam cykl wcześniej biochem, wiec nie ma co się poddawać :)

reklama
Bardzo mi przykro. Rozumiem co czujesz, moja pierwsza ciąża zakończyła się na podobnym etapie. Życzę Ci szybko, zdrowej i szczęśliwej ciąży, to dzieciątko przyjdzie na świat po prostu trochę później😘

Do góry