reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Jak się dzisiaj dziewczynki czujecie? :).na kiedy dokładnie terminy macie?
Ja ogólnie termin mam na 7.01, ale 3.01 mam mieć cc :) już w niedzielę 2.01 mam się z rana zgłosić do szpitala :) obym wytrzymała do tego czasu. Nic by mnie nie uspokoiło bardziej niż właśnie to, że na konkretną godzinę pojadę do szpitala, położę się i będę czekać na cięcie:)
Proszę trzymajcie kciuki żeby poszło zgodnie z planem :)
Ogólnie w poniedziałek odczuwałam skurcze , ale nie takie jak na okres. Takie przepowiadające, brzuch się stawiał i tak trzymał do minuty i puszczał. Przy tym ból był ale po jakimś czasie przeszły mi. Od tamtej pory nie jest źle:). Więc mam nadzieję, że dotrzymam :) byłam na ktg wczoraj i przepowiadające skurcze jakieś były ale podobno to jeszcze nie te porodowe :)
Jutro jeszcze podejdę do przychodni bo mam taką możliwość i położna tez wykona ktg :)
Juz mam dosyć i mam takie same dolegliwości jak Wy , ale bardzo chciałabym żeby malutki był ze stycznia :)

Cześć Ciocie! Witam się z Wami na tym świecie!
Mam na Imię Marysia , ważę 2880g, 48cm , urodziłam się o 13.50
Wzieli mnie na dogrzanie, ale jest wszystko dobrze, 8/9pkt

A moja mamusia zdarła sobie gardło, ale jest cholernie szczęśliwa! Zmęczona też, ale dała rade!

Załączniki

• 20211230_141419.jpg
    20211230_141419.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 220
  • 20211230_143002.jpg
    20211230_143002.jpg
    822,9 KB · Wyświetleń: 214
Ja ogólnie termin mam na 7.01, ale 3.01 mam mieć cc :) już w niedzielę 2.01 mam się z rana zgłosić do szpitala :) obym wytrzymała do tego czasu. Nic by mnie nie uspokoiło bardziej niż właśnie to, że na konkretną godzinę pojadę do szpitala, położę się i będę czekać na cięcie:)
Ogólnie w poniedziałek odczuwałam skurcze , ale nie takie jak na okres. Takie przepowiadające, brzuch się stawiał i tak trzymał do minuty i puszczał. Przy tym ból był ale po jakimś czasie przeszły mi. Od tamtej pory nie jest źle:). Więc mam nadzieję, że dotrzymam :) byłam na ktg wczoraj i przepowiadające skurcze jakieś były ale podobno to jeszcze nie te porodowe :)
Jutro jeszcze podejdę do przychodni bo mam taką możliwość i położna tez wykona ktg :)
Juz mam dosyć i mam takie same dolegliwości jak Wy , ale bardzo chciałabym żeby malutki był ze stycznia :)

Będzie dobrze! Będziemy trzymać wszyscy kciuki, kurde nie wiem ale chyba lepiej znać już dzień i w ogóle ja to się czuję jak na tykającej bombie 😂😂😂 termin na 20.01 więc jeszcze trochę :D

Ja mam się zgłosić 1.01. ale na wywołanie. Też mam nadzieję, że do stycznia wytrzymam 😉 Trzeba myśleć że się uda, a wierzę że się uda 😄

A moja mamusia zdarła sobie gardło, ale jest cholernie szczęśliwa! Zmęczona też, ale dała rade!
Gratulacje! 🥰🥰🥰 ale dzielne Dziewczyny! 😎 😘😘😘 odpoczywajcie 🤗

Gratuluję, śliczna [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry