@siwsoooonek gratulacje śliczne maleństwo dużo zdrówka dla Was dziewczyny
reklama
Cześć dziewczyny chciałam się przywitać jestem z grupy grudniowe mamy ale wszystko wskazuje na to że jednak będę styczniową mamą termin miałam 26.12 ale mój syn jednak zdecydował, że jeszcze nie wychodzi. Może dla niego będzie jednak lepiej że w styczniu
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
Hej i jestem grudniowa mama z środy na czwartek o 2 poleciały wody i o 3:10 przez CC urodził się Dawidek. 4300 gram i 60 cm.
Życzę powodzenia wszystkim i trzymam kciuki za Was
Gratulacje! już się martwiłam że nic nie piszesz nie wytrzymał do 10 jak się teraz czujesz?Hej i jestem grudniowa mama z środy na czwartek o 2 poleciały wody i o 3:10 przez CC urodził się Dawidek. 4300 gram i 60 cm.
@agnieszka_1dziecko gratuluję dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa
A ja od 2 w nocy nie śpię. Obudziła mnie potrzeba do toalety i od tamtej pory mam skurcze ale delikatne. Po godz 4 zaczęłam liczyć skurcze w aplikacji i niby pokazuje pierwszą fazę porodu. Zobaczymy, czas pokaże. Narazie leżę, liczę i odpoczywam.
A ja od 2 w nocy nie śpię. Obudziła mnie potrzeba do toalety i od tamtej pory mam skurcze ale delikatne. Po godz 4 zaczęłam liczyć skurcze w aplikacji i niby pokazuje pierwszą fazę porodu. Zobaczymy, czas pokaże. Narazie leżę, liczę i odpoczywam.
Po ciekawe jak się rozwinie. Ja też spać nie potrafię :/
@agnieszka_1dziecko
Gratulacje cudowna wiadomość
Gratulacje cudowna wiadomość
reklama
agnieszka_1dziecko
Aktywna w BB
W nocy dzisiaj spalam aż godzinę także jestem nieprzytomna bo moje dziecko postanowiło nie spac. Poza tym że boli bardzo rana po CC i ciężki z poruszaniem się. Ale od jednej próby do drugiej jest lepiej. Dawidek ladnie ciągnie cyca wiec pod tym względem super. Wzielam za mało ciuszków na 62Gratulacje! już się martwiłam że nic nie piszesz nie wytrzymał do 10 jak się teraz czujesz?
Podziel się: