reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Dziewczyny jak u was, czujecie już ruchy waszych maluszków ? U mnie 17tc i nic nie czuje , zaczynam się martwić jak czytam że dziewczyny w 14 lub 15tc już coś czują a ja nic.

Ja raz w tamtą środę poczułam koziolkowanie w brzuchu i zakładam, że to ruchy małego ale od tamtej pory nic. Aktualnie u mnie to 15tyc. W ogóle jestem ciekawa jak często się czuje te ruchy. Wiem, ze to trochę indywidualna sprawa ale tak troche czuje stres, że narazie jest cisza (chyba, ze to nie było to)

Hej
My zabiegani, jutro wyjezdzamy na 3 tyg nad morze wiec lista rzeczy do zrobienia dluga, na szczęście juz blizej konca😃
Maleństwo rośnie zdrowo iby tak dalej, l eci 12tc
Co do ruchow to indywidualne bardzo, myślę ze tal na fest to dopiero będziemy czuć ok 20tc. Wcześniej cis tam gdzies tam ale nie martwić sie na zapas 😊

Dziewczyny jak u was, czujecie już ruchy waszych maluszków ? U mnie 17tc i nic nie czuje , zaczynam się martwić jak czytam że dziewczyny w 14 lub 15tc już coś czują a ja nic.
To moja druga ciąża i w 13 tygodniu czułam to charakterystyczne „motylkowanie” kiedy leżałam na brzuchu. Teraz mam 16 tydzień i jednego dnia czułam przez cały dzień człowieka bardzo wyraźnie, natomiast tak to co 2-3 dni wyczuję jakiś ruch. Uspokajam się, ze na regularne ruchy jest dużo za wczesnie😊 Nie ma się co stresować póki co

reklama
To moja druga ciąża i w 13 tygodniu czułam to charakterystyczne „motylkowanie” kiedy leżałam na brzuchu. Teraz mam 16 tydzień i jednego dnia czułam przez cały dzień człowieka bardzo wyraźnie, natomiast tak to co 2-3 dni wyczuję jakiś ruch. Uspokajam się, ze na regularne ruchy jest dużo za wczesnie😊 Nie ma się co stresować póki co
Się człowiek nie może doczekać tych słodkich ruchów 🥰

Do góry