Kaja14
Zaciekawiona BB
Hej samopoczucie ok, ale miałam dziś okropny sen, pewnie przez to że stresuje się dzisiejsza wizytąHej, hej! Dziewczyny jak dziś samopoczucie? Kto ma wizytę? Miłego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej samopoczucie ok, ale miałam dziś okropny sen, pewnie przez to że stresuje się dzisiejsza wizytąHej, hej! Dziewczyny jak dziś samopoczucie? Kto ma wizytę? Miłego dnia!
probowalas kiedys relaksacji? Polecam zapodac ta na sluchawkach;*Hej samopoczucie ok, ale miałam dziś okropny sen, pewnie przez to że stresuje się dzisiejsza wizytą
Ja dziś mam prenatalne, stąd też znowu miałam koszmaryHej, hej! Dziewczyny jak dziś samopoczucie? Kto ma wizytę? Miłego dnia!
Hej w końcu idzie czym oddychać to już lepsze a jak u Ciebie? Przyjemnego dniaHej, hej! Dziewczyny jak dziś samopoczucie? Kto ma wizytę? Miłego dnia!
Musi być dobrzeJa dziś mam prenatalne, stąd też znowu miałam koszmary
W pracy jestem, więc póki co mam zajęcie, ale w domu skorzystam z muzykiprobowalas kiedys relaksacji? Polecam zapodac ta na sluchawkach;*
Ja dopiero w łóżku leze wiec ciezko ocenic samopoczucie
Rozumiem Cię doskonale! Powodzenia!❤Ja dziś mam prenatalne, stąd też znowu miałam koszmary