reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
Ja ciągle nie mam szczegolnie apetytu, ale grunt, ze cos jem, bo na poczatku jadlam praktycznie sam chleb i w wynikach moczu wyszlo mi, ze sie glodze. Ale na wadze stalam. Ogolnie co zjem to zaraz mi niedobrze. Ale juz sie przyzwyczailam. No i zmeczona ciagle jestem..

U mnie w pracy wiedziala przelozona szybko, bo musialam przejsc na mniej stresujace rzeczy, zeby miec troche spokoju. Ale w poprzedniej ciazy, kiedy nie bylo mnie 2 mce i poronilam, to nikomu nie mowilam, ale kazdy sie domyślił.. i jedna kolezanka, jak juz wrocilam do pracy, przyszla do mnie i sie poplakala;( niby nikt nic nie wiedzial, ale kazdy byl mega mily dla mnie i w ogole.

Hej dziewczyny! Pozdrawiam w ten upalny dzień !
Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem😊 maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik 😍 jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt 😘❤️

Załączniki

• 4C60A3C4-E900-45CE-A3B6-5F998C6AE540.jpeg
    4C60A3C4-E900-45CE-A3B6-5F998C6AE540.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 83
Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem😊 maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik 😍 jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt 😘❤️
Cudowny maluszek 😍

Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem[emoji4] maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik [emoji7] jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt [emoji8][emoji3590]
No i super!
Oby i moja dzisiejsza wizyta okazała się tak udana jak Twoja.

Świetna data [emoji16] ktoś nie będzie opijał Sylwestra żeby Cię zawieźć do szpitala jakby co [emoji16]
Dziewczyny dostałam wyniki testu pappa i wyszło niskie prawdopodobieństwo chorób [emoji7] No i kolejny raz słyszę ze czeka mnie niezapomniana impreza sylwestrowa na porodówce [emoji85] data porodu: 31.12

Polecam taką lekką spacerowkę. Też muszę znosić ze schodów, ale sama w sobie nie jest ciężka. Później wracam po dziecko i jest ok. A wnosi mąż albo ja [emoji846]
U mnie podobne, oglądamy dużo bajek ;( ze spacerami lipa, bo mam za ciężki wózek żeby go wytachać. Muszę sobie kupić leciutką spacerówkę-parasolkę, ale to i tak tachanie pewnie ponad 15 kg po schodach :( Mam nadzieję, że za miesiąc dwa poczuję sie lepiej i nadrobimy :( No i że mąż wpadnie na pomysł spacerowania z młodym po pracy.

Witajcie, jak wasze samopoczucie dziś?
Jak pogoda? U nas ciut chłodniej, jest czym odetchnąć 🌥️
Kto dziś wizytuje? ✊
Ja w sumie często poje letnia herbatę pomaga na te upały;) czekam na deszcz ale wiatrak tez daje rade;)
Moja wizyta dopiero 5 lipca... masakra od jakiegoś tygodnia mam takie wzloty i upadki odnośnie ciąży, ze szok. Albo czuje, ze coś jest nie tak albo widzę jakieś postępy w wyglądzie brzucha ale i tak potrafię coś znaleźć co moim zdaniem jest nie tak 🤷‍♀️🙈

Ja w sumie często poje letnia herbatę pomaga na te upały;) czekam na deszcz ale wiatrak tez daje rade;)
Moja wizyta dopiero 5 lipca... masakra od jakiegoś tygodnia mam takie wzloty i upadki odnośnie ciąży, ze szok. Albo czuje, ze coś jest nie tak albo widzę jakieś postępy w wyglądzie brzucha ale i tak potrafię coś znaleźć co moim zdaniem jest nie tak 🤷‍♀️🙈
Chyba wszystkie tak mamy ale co tu więcej możemy zrobić niż pozytywnie myśleć <3

reklama
ja mialam takie zejscie jak mnie mniej piersi bolaly;p ale juz bola bardziej😅 ale @malgosia005 dobrze pisze, musimy myslec pozytywnie🥰

Do góry