Jestem z Tobą, ja zobaczę małego dopiero za miesiąc i świruję na tę myślKurcze Wy tu wizytujecie a my dopiero 19 lipca wizyta i podgląd maluszka u nas bez zmian samopoczucie. Przez 24h jest mi niedobrze... Julia dalej gorączkuje jednym słowem - Sajgon...
reklama
Ja ciągle nie mam szczegolnie apetytu, ale grunt, ze cos jem, bo na poczatku jadlam praktycznie sam chleb i w wynikach moczu wyszlo mi, ze sie glodze. Ale na wadze stalam. Ogolnie co zjem to zaraz mi niedobrze. Ale juz sie przyzwyczailam. No i zmeczona ciagle jestem..
U mnie w pracy wiedziala przelozona szybko, bo musialam przejsc na mniej stresujace rzeczy, zeby miec troche spokoju. Ale w poprzedniej ciazy, kiedy nie bylo mnie 2 mce i poronilam, to nikomu nie mowilam, ale kazdy sie domyślił.. i jedna kolezanka, jak juz wrocilam do pracy, przyszla do mnie i sie poplakala;( niby nikt nic nie wiedzial, ale kazdy byl mega mily dla mnie i w ogole.
U mnie w pracy wiedziala przelozona szybko, bo musialam przejsc na mniej stresujace rzeczy, zeby miec troche spokoju. Ale w poprzedniej ciazy, kiedy nie bylo mnie 2 mce i poronilam, to nikomu nie mowilam, ale kazdy sie domyślił.. i jedna kolezanka, jak juz wrocilam do pracy, przyszla do mnie i sie poplakala;( niby nikt nic nie wiedzial, ale kazdy byl mega mily dla mnie i w ogole.
Luflo
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Pozdrawiam w ten upalny dzień !
Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt
Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt
Załączniki
monnkej
Cudowny maluszekHej dziewczyny! Pozdrawiam w ten upalny dzień !
Ola92
No i super!Hej dziewczyny! Pozdrawiam w ten upalny dzień !
Ja właśnie jestem po wizycie, wszystko w porządku, tylko tarczyce muszę podreperować z endokrynologiem[emoji4] maluszek już ma 2cm, wychodzi z usg 8+5. Serduszko bije 176 uderzeń- doktor powiedział ze jest to dobry wynik [emoji7] jestem przeszczęśliwa! Zycze wszystkim tak samo miłych wizyt [emoji8][emoji3590]
Oby i moja dzisiejsza wizyta okazała się tak udana jak Twoja.
Karolina2495
Świetna data [emoji16] ktoś nie będzie opijał Sylwestra żeby Cię zawieźć do szpitala jakby co [emoji16]
Dziewczyny dostałam wyniki testu pappa i wyszło niskie prawdopodobieństwo chorób [emoji7] No i kolejny raz słyszę ze czeka mnie niezapomniana impreza sylwestrowa na porodówce [emoji85] data porodu: 31.12
Karolina2495
Polecam taką lekką spacerowkę. Też muszę znosić ze schodów, ale sama w sobie nie jest ciężka. Później wracam po dziecko i jest ok. A wnosi mąż albo ja [emoji846]
U mnie podobne, oglądamy dużo bajek ;( ze spacerami lipa, bo mam za ciężki wózek żeby go wytachać. Muszę sobie kupić leciutką spacerówkę-parasolkę, ale to i tak tachanie pewnie ponad 15 kg po schodach Mam nadzieję, że za miesiąc dwa poczuję sie lepiej i nadrobimy No i że mąż wpadnie na pomysł spacerowania z młodym po pracy.
Grabi90
Zaciekawiona BB
Ja w sumie często poje letnia herbatę pomaga na te upały czekam na deszcz ale wiatrak tez daje radeWitajcie, jak wasze samopoczucie dziś?
Jak pogoda? U nas ciut chłodniej, jest czym odetchnąć
Kto dziś wizytuje?
Moja wizyta dopiero 5 lipca... masakra od jakiegoś tygodnia mam takie wzloty i upadki odnośnie ciąży, ze szok. Albo czuje, ze coś jest nie tak albo widzę jakieś postępy w wyglądzie brzucha ale i tak potrafię coś znaleźć co moim zdaniem jest nie tak
malgosia005
Chyba wszystkie tak mamy ale co tu więcej możemy zrobić niż pozytywnie myśleć <3Ja w sumie często poje letnia herbatę pomaga na te upały czekam na deszcz ale wiatrak tez daje rade
Moja wizyta dopiero 5 lipca... masakra od jakiegoś tygodnia mam takie wzloty i upadki odnośnie ciąży, ze szok. Albo czuje, ze coś jest nie tak albo widzę jakieś postępy w wyglądzie brzucha ale i tak potrafię coś znaleźć co moim zdaniem jest nie tak
reklama
ja mialam takie zejscie jak mnie mniej piersi bolaly;p ale juz bola bardziej ale @malgosia005 dobrze pisze, musimy myslec pozytywnieJa w sumie często poje letnia herbatę pomaga na te upały czekam na deszcz ale wiatrak tez daje rade
Podziel się: