reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

reklama
ja mialam takie zejscie jak mnie mniej piersi bolaly;p ale juz bola bardziej😅 ale @malgosia005 dobrze pisze, musimy myslec pozytywnie🥰
Myślenie pozytywne jest bardzo istotne, sam lekarz mi to dziś powiedział. 😁

Ja dziś po wizycie, termin się utrzymał, więc dziś jest 9+1, Skrzacik rośnie i ma całe 2,5 cm. 😃 Następna wizyta za 2 tygodnie i będziemy omawiać kiedy prenatalne. ☺️

Czekam na informacje i fotkę [emoji8]
Termin mam na 31.01, a lekarz dalej twierdzi, że owu była przesunięta. Według OM 8t2d według USG 7t3d.
Moje USG to dopiero fasolka w porównaniu z Waszymi maluszkami.
IMG_20210623_194539.jpeg

Na mnie nawet herbata owocowa nie działa;(
Mam taki przeokropny ból głowy ze masakra... dzisiaj dwa razy tylko mnie wymordowało nad WC, ale co z tego jak głowa mi pęka... ;( jutro mam wizytę o 9 może da mi jakieś elektrolity, bo kupiłam w aptece ale czy była Pani w aptece pewna że mogę je zastosować.... tego nie mogę powiedziec

Hej dziewczyny, byłam ostatnio u lekarza i mówiłam mu o moich dolegliwościach żołądkowych (waga stanęła na -5kg, chociaż staram się w miarę normalnie jeść chociaż bez jakiegoś szalonego apetytu). Kazał mi zbadać hemoglobinę i mówił, że jak będzie dobra, to kupić witaminy dla ciężarnych bez żelaza bo ono właśnie często nasila dolegliwości żołądkowo jelitowe :) Tak tylko mówię, jakby któraś z was miała ten sam problem.

Termin mam na 31.01, a lekarz dalej twierdzi, że owu była przesunięta. Według OM 8t2d według USG 7t3d.
Moje USG to dopiero fasolka w porównaniu z Waszymi maluszkami. Zobacz załącznik 1286695

Dobrze ze wszystko w porządku, to najważniejsze ❤️ Niedługo i nasze fasoleczki staną się dużymi bobaskami 🥰
Grunt ze nic złego się nie dzieje, oprócz gorszego samopoczucia większości z nas😂 dobrej, przespanej nocki dziewczyny

reklama
Do góry