Luflo
Fanka BB :)
No i super!
Oby i moja dzisiejsza wizyta okazała się tak udana jak Twoja.
Czekam na informacje i fotkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i super!
Oby i moja dzisiejsza wizyta okazała się tak udana jak Twoja.
Myślenie pozytywne jest bardzo istotne, sam lekarz mi to dziś powiedział.ja mialam takie zejscie jak mnie mniej piersi bolaly;p ale juz bola bardziej ale @malgosia005 dobrze pisze, musimy myslec pozytywnie
Termin mam na 31.01, a lekarz dalej twierdzi, że owu była przesunięta. Według OM 8t2d według USG 7t3d.Czekam na informacje i fotkę [emoji8]
Hej, powodzenia! Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze!Cześć Dziewczyny
Dołączę do Was To moja druga ciaża, pierwsza niestety zakończyła się na wczesnym etapie. Dzisiaj według ostatniego USG jestem w 10+6. Mam nadzieję, że zostanę z Wami do końca.
Mam taki przeokropny ból głowy ze masakra... dzisiaj dwa razy tylko mnie wymordowało nad WC, ale co z tego jak głowa mi pęka... ;( jutro mam wizytę o 9 może da mi jakieś elektrolity, bo kupiłam w aptece ale czy była Pani w aptece pewna że mogę je zastosować.... tego nie mogę powiedziecNa mnie nawet herbata owocowa nie działa;(
Termin mam na 31.01, a lekarz dalej twierdzi, że owu była przesunięta. Według OM 8t2d według USG 7t3d.
Moje USG to dopiero fasolka w porównaniu z Waszymi maluszkami. Zobacz załącznik 1286695
Hej trzymam kciuki żeby było wszytko dobrzeCześć Dziewczyny
Dołączę do Was To moja druga ciaża, pierwsza niestety zakończyła się na wczesnym etapie. Dzisiaj według ostatniego USG jestem w 10+6. Mam nadzieję, że zostanę z Wami do końca.