Ja z kolei na odwrót, mogłabym jeść wszystko - boję się, że to szybko odbije się na wadzeJa też trochę lepiej znoszę już ciążę, natomiast nadal problem trochę z apetytem. Wmuszam jedzenie, bo jedyne na co mam ochotę to kiszone ogórki, ale nie mogę tylko na tym jechać
Piersi nadal bolą i rosną, choć zależy od dnia
reklama
Przykro mi, ludzie potrafią być bezczelni. Naprawdę wystarczyły 3 tygodnie do takich plotek? :/ Musiałaś być sumienną w pracy i nigdy nie chodzić na L4, że tak ich sprowokowałaśJa wróciłam do pracy, ale trochę żałuję. Dowiedziałam się że podczas mojego 3 tygodniowego L4 pojawiły sie plotki, że może nie ma mnie tak długo, bo jestem w ciąży. Chcialam zachować ten fakt przed kolegami z pracy z racji młodej ciąży, także póki co udaje glupe i demontuje te plotki. Wie tylko bezpośredni przełożony z racji l4 z kodem B. Poza tym wstawałam w nocy 3 razy na siku, jestem totalnie niewyspana i jeszcze te upały..
Ja na szczęście pracuję zdalnie i nikomu nie zamierzam długo dawać powodów do gadania, a w mojej pracy też grasuje banda plotkarzy Wiedzą szefowie i zamierzają być dyskretni, zwłaszcza, że to bardzo wczesny etap.
DoMa29
Fanka BB :)
Wolałabym jednak w tę stronę, ja narazie waga w dółJa z kolei na odwrót, mogłabym jeść wszystko - boję się, że to szybko odbije się na wadze
Super wiadomościDzisiaj byłam na prenatalnym. Lekarz powiedział, że wynik bardzo pozytywny, że ciąża przebiega bardzo prawidłowo. Płci nie poznałam, bo młody ułożył się idealnie do badania, ale już nie chciał się pokazać
Jeśli wchodzą Ci ogórki kiszone, to idź tropem kwaśnego Może kapuśniak? Przy okazji przemycisz sobie więcej warzyw i forma płynna ma szansę się przyjąć bardziej.Wolałabym jednak w tę stronę, ja narazie waga w dół
U mnie 11t2d i mdłości odpuszczająPowiedzcie jak u was z objawami - u mnie w jakimś 6 tygodniu były straszne zawroty głowy, od jakiegoś tygodnia (aktualnie 9 + 4) mdłości, zgaga, "gula" w gardle, dzisiaj "zaliczone" pierwsze poranne wymioty...
Dziewczyny, które jesteście na nieco dalszym etapie - minęło? trwa?
Za to śpiąca jestem ciągle właściwie i bez sił
Zawroty głowy też mniejsze
Za to emocjonalnie jestem rozwalona
Albo zupa ogórkowaJeśli wchodzą Ci ogórki kiszone, to idź tropem kwaśnego Może kapuśniak? Przy okazji przemycisz sobie więcej warzyw i forma płynna ma szansę się przyjąć bardziej.
reklama
DoMa29
Fanka BB :)
Był wczorajJeśli wchodzą Ci ogórki kiszone, to idź tropem kwaśnego Może kapuśniak? Przy okazji przemycisz sobie więcej warzyw i forma płynna ma szansę się przyjąć bardziej.
Załączniki
Podziel się: