reklama
DoMa29
Fanka BB :)
Oczywiście, że sama bym ją wpuściła, ale była przede mną tak czy siak i widziałam, że nikt nie zareagowałJeśli jestem przed taką dziewczyną czy kobieta to sama puszczam. Ale w życiu nie widziałam, żeby jakaś sama poprosiła, żeby była pierwsza. Chyba wszystkie wiedzą, z jakimi reakcjami się to może niestety spotkać. Chociaż faktycznie, według prawa jak najbardziej jej się należy, a już zwłaszcza w tych miejscach "medycznych" - przychodnia, apteka itp. Ale no niestety.
Wiecie co, w naszej kochanej Polsce już chyba nic mnie nie zdziwi
DoMa29
To całe szczęście!Ja miałam ostatnio ten dylemat zanim poszłam na badania. Jestem leżąca, a u mnie czeka sie przed labo i nie może usiąść nawet, jak byłam przed ciążą to stałam prawie 40 minut, a poszłam przed otwarciem. Teraz stanie nie wchodzi w grę. Na szczęście nie musiałam się zastanawiać, ani stresować bo kolejki w ogóle nie było.
G
guest-1691259937
Gość
Trzymam kciuki kobitki! I czekamy na dobre wieści ze zdjęciami
G
guest-1691259937
Gość
a ja w środę. I to na sam wieczor po pracyTrzymam kciuki za wizytujące dzis dziewczyny!!! Ja mam jutro i już stres jest
Luna93
Powiem Wam, ze mam straszne wyrzuty sumienia jeżeli chodzi o jedzenie. Nie odżywiam się teraz zdrowo bo jem to na co pozwalają mi mdlosci. Wiele rzeczy mnie zwyczajnie obrzydza... owoce jako tako jeszcze, ale warzywa - cieniutko.
Ja mam tak samo, zawsze planowałam, że jak będę w ciąży to będę się zdrowo odżywiać, dużo warzyw i w ogóle zbilansowana dieta. A teraz odżywiam się tak źle jak nigdy. Suche bułki, czasami jakieś owoce, od kilku dni mam ochotę tylko na słodkie, więc doszła jeszcze nutella na kanapki i lody [emoji2955] Wiem, że to niezdrowo, ale naprawdę nic innego nie dam rady, warzywa mnie obrzydzają, mięso mi śmierdzi, ryby też [emoji58] Staram się chociaż owocami nadrabiać, żeby dostarczyć witamin.
Schudłam już 2 kg od początku ciąży, bo jem dużo mniej niż normalnie.
Ale maluszek też wykorzystuje to, co przed ciążą miałysmy zmagazynowane, także na pewno ma niezbędne składniki do rozwoju mimo wszystko.
Mam nadzieję, że chociaż jak drugi trymestr się zacznie to apetyt wróci i będziemy mogły w końcu normalnie jeść [emoji846]
Luna93
To ja aż we czwartek i też dopiero po pracy :/ Musimy ćwiczyć cierpliwość [emoji3]a ja w środę. I to na sam wieczor po pracy
Dagulina
U mnie wizyty są zawsze późno, nawet o 20:00, wiec cały dzień jak na szpilkachTo ja aż we czwartek i też dopiero po pracy :/ Musimy ćwiczyć cierpliwość [emoji3]
reklama
Ja tez wieczorem !!! Oszaleje do 17:30 . Chyba pojadę szybciej może szybciej wpuscia ja w środę. I to na sam wieczor po pracy
Podziel się: