wiem, nie mam pretensji ale wiesz jak działa psychika teraz nie? Misze na wtorek wskoczyć do Pani z pakietu mam tam 5 minut autem, pakiet się niech na coś przydaje... tak długo to będzie dwa tygodnie przerwy a tak zleciało jak nie wiemNie miałam takiego zamiaru! Najczęściej pecherzyki są właśnie okrągłe! Nie masz co się stresować
W mojej poronionej ciąży zarodek był prawie 2 tygodnie młodszy z usg niż z om a cykle były regularne 28dniowe, po prostu nie rozwijał się prawidłowo
reklama
Mona.lisa
Fanka BB :)
Oj wiem niestetywiem, nie mam pretensji ale wiesz jak działa psychika teraz nie? Misze na wtorek wskoczyć do Pani z pakietu mam tam 5 minut autem, pakiet się niech na coś przydaje... tak długo to będzie dwa tygodnie przerwy a tak zleciało jak nie wiem
Ja od swojego prowadzącego dostałam termin na 29 czerwca ale tez idę w piątek z pakietu, wykorzystuję go pełnymi garściami
to sama tak nie kombinuje widzęOj wiem niestety
Ja od swojego prowadzącego dostałam termin na 29 czerwca ale tez idę w piątek z pakietu, wykorzystuję go pełnymi garściami
Mimimka89
Trzymamy kciuki i czekamy na piękne zdjęcie i same dobre wieściHej dziewczyny, chyba idę na pierwszy ogień na usg w tym tygodniu, bo na 8:30 trzymajcie kciuki, bo stres jest już od wczoraj
Mimimka89
Heeej dziewczynki, ja wczoraj cały dzień tak źle się czułam, mdłości mdłości mdłości. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. Wczoraj oprócz tosta na śniadania to nie zjadłam prawie nic konkretnego. Robiłam podejścia ale źle to się kończyło. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej. U mnie dziś 9+4 trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam też okrągły i wszystko jest ok. Może kształt pęcherzyka zależy od budowy macicy albo umiejscowienia zarodka? Nie wiem, ja bym się nie przejmowała jeżeli jest gładki i lekarz nie mówi, że się zapada do środka.teraz to mnie wystraszyłaś ja mam okrągły i sobie coś mówię jeszcze
Na dopiero na 16.40 ... umrę do tego czasu:/
Hej dziewczyny, chyba idę na pierwszy ogień na usg w tym tygodniu, bo na 8:30[emoji16] trzymajcie kciuki, bo stres jest już od wczoraj
reklama
DoMa29
Ja już pod labo, takaaa kolejka że przed ośrodkiem czekam, wszyscy się pochorowali po weekendzie dziś robię badania bo jutro wyjeżdżamy nad morze
Życzę dziewczynom wizytującym samych dobrych wieści i pięknych zdjęć usg, a pozostałym pięknego dnia
Życzę dziewczynom wizytującym samych dobrych wieści i pięknych zdjęć usg, a pozostałym pięknego dnia
Podziel się: