M
Majula2112
Gość
Oj tak!jak na złość wszystko naraz nas męczyJa przedwczoraj też miałam zatoki i ból głowy, a połączenie tego z nudnościami i zgagą masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak!jak na złość wszystko naraz nas męczyJa przedwczoraj też miałam zatoki i ból głowy, a połączenie tego z nudnościami i zgagą masakra
MichałA ja trochę inne pytanie dla mamuś. Jak wasze dzieci mają na imię? Może ktoś się zainspiruje[emoji854]
CezaryA ja trochę inne pytanie dla mamuś. Jak wasze dzieci mają na imię? Może ktoś się zainspiruje[emoji854]
My też Wanda , a chłopiec LeonJa tez juz wybrałam imiona, co prawda maz o tym jeszcze nie wie, ale myślę że nie będzie miał problemu.
Dziewczynka - Wanda
Chlopiec- Remigiusz albo Miłosz
Świetne wieściDzień dobry, ja już po wizycie. Wszystko jest dobrze! Maluch rośnie Zobacz załącznik 1281164
Ja praktycznie odkąd się dowiedziałam smaruje, zobaczymy jak to będzieJa mam wzdęcia jak nigdy a chciałam ciążę ukryć do moich urodzin. Można espumisan? A smarujecie już czyms? Ja musze polecic oliwke dla kobiet w ciąży z babydream (rossman). Po 3 ciazach nie mam ani jednego rozstepu. A teraz zamówiłam sobie olej kokosowy nierafinowany. Masuję też ciało szczotką z naturalnego włosia na sucho a później się smaruję.
Rita i TeodorDziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
Jeśli masz instagram to wejdź na profil profesora @miroslawwielgos mówi mądrze w tym temacie. Ja się boje wypowiadać i również nie lubię czytać komentarzy na ten temat bo od razu mi się podnosi ciśnienie przez niewiedzę ludzkaA ja mam takie pytanie...
Jak to jest, ze szczepieniem na covid w ciąży?
Może któraś z Was, coś wie na ten temat?
Zalecane, ale dopiero po organogenezie. Ja słyszałam już dwie wersje - po 12 albo po 16 tygodniu. Mi ginekolog powiedział, że po 12 tygodniu będziemy się zastanawiać [emoji3526]