reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

mam podobnie. Momentami mam wrażenie jakbym nie była w ciązy. Jeszcze kilka dni temu miałam kłucia w brzuchu...od wczoraj prawie nic...i już panikuje, że znowu coś jest nie tak. Pocieszające, że też tak macie i nie jestem sama z tym. Kiedy wizytujecie? ja jutro...teraz najgorszy czas dla mnie, bo w tym terminie już w poprzednich ciążach coś się działo...
A w którym jesteś tc dzisiaj? Ja tez mam jutro wizytę mam nadzieję, że chociaż na chwilę się uspokaje

reklama
Ja dla dziewczynki chciałabym Wiktoria ( po ś.P dziadku Wiktorze ) a dla chłopca Wiktor , Ryszard ( po ś.p dziadku i moim tacie ) czuje że dziadek zrobił miejsce dla nowego życia , zaszłam w pierwszym cyklu po jego śmierci , a po tacie bo tak czuje … nie ma go z Nami już 15 lat .. a ja mam wrażenie jakbym pochowała go wczoraj ..

początek 8 tygodnia ..Mam nadzieje, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze jutro. Coś czuje, że ten stres będzie towarzyszł nam praktycznie do porodu :D

początek 8 tygodnia ..Mam nadzieje, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze jutro. Coś czuje, że ten stres będzie towarzyszł nam praktycznie do porodu :D
Czyli 7+0 czy 8+0 🙈🤣 mam straszny problem z określaniem tych tygodni 🤣
Tak to jest niestety po poronieniu człowiek chyba się nigdy nie uspokoi...

A w którym jesteś tc dzisiaj? Ja tez mam jutro wizytę mam nadzieję, że chociaż na chwilę się uspokaje
Ja dzisiaj zaczynam 10 t.  a co do imion dla dIewczynki od zawsze Julia, Wiktoria, dla chłopca Wojciech, Ignacy. Ale póki co nie nastawiam się na płeć, dla mnie najważniejsze ejst dobrnąć do końca, bo bardzo się boję 🥺

Hej, wlasnie jestem w połowie 10tc i tez zauwazylam, ze objawy delikatnie maleja, piersi juz tak nie bola, apetyt jakby wraca, mdlosci brak i energii jakby więcej, zastanawiam sie czy wszystko ok, ale widze, ze u Was w tym terminie podobnie, troche to pociesza bo do wizyty jeszcze ponad tydzień 🙄🙄
Hej 😊
Domyślam się, ze każda zmiana na tym etapie jest stresująca, ale nie mogę w tym momencie nie zazdrościć 🙈
U mnie mdłości jak były tak są, dzisiaj pierwszy raz doszły do tego wymioty. Jak nie zjem to mdłości, jak zjem to zgaga, już mi ciężko to znosić. U mnie 9t4d, więc liczę, że niedługo też zacznie mi przechodzić. Moja mama w jednej ciąży miała mdłości do samego porodu, ale mam nadzieję, że to mnie ominie 😅
Trzymam kciuki za wizytę 😊❤️

reklama
Do góry