A w którym jesteś tc dzisiaj? Ja tez mam jutro wizytę mam nadzieję, że chociaż na chwilę się uspokajemam podobnie. Momentami mam wrażenie jakbym nie była w ciązy. Jeszcze kilka dni temu miałam kłucia w brzuchu...od wczoraj prawie nic...i już panikuje, że znowu coś jest nie tak. Pocieszające, że też tak macie i nie jestem sama z tym. Kiedy wizytujecie? ja jutro...teraz najgorszy czas dla mnie, bo w tym terminie już w poprzednich ciążach coś się działo...
reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Ja dla dziewczynki chciałabym Wiktoria ( po ś.P dziadku Wiktorze ) a dla chłopca Wiktor , Ryszard ( po ś.p dziadku i moim tacie ) czuje że dziadek zrobił miejsce dla nowego życia , zaszłam w pierwszym cyklu po jego śmierci , a po tacie bo tak czuje … nie ma go z Nami już 15 lat .. a ja mam wrażenie jakbym pochowała go wczoraj ..
karikari29
Zaangażowana w BB
początek 8 tygodnia ..Mam nadzieje, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze jutro. Coś czuje, że ten stres będzie towarzyszł nam praktycznie do porodu
Czyli 7+0 czy 8+0 mam straszny problem z określaniem tych tygodnipoczątek 8 tygodnia ..Mam nadzieje, że u Ciebie też będzie wszystko dobrze jutro. Coś czuje, że ten stres będzie towarzyszł nam praktycznie do porodu
Tak to jest niestety po poronieniu człowiek chyba się nigdy nie uspokoi...
karikari29
Zaangażowana w BB
7+1 mi też się zawsze to kręci
Mimimka89
Ja dzisiaj zaczynam 10 t.  a co do imion dla dIewczynki od zawsze Julia, Wiktoria, dla chłopca Wojciech, Ignacy. Ale póki co nie nastawiam się na płeć, dla mnie najważniejsze ejst dobrnąć do końca, bo bardzo się bojęA w którym jesteś tc dzisiaj? Ja tez mam jutro wizytę mam nadzieję, że chociaż na chwilę się uspokaje
Żółtaważka
HejHej, wlasnie jestem w połowie 10tc i tez zauwazylam, ze objawy delikatnie maleja, piersi juz tak nie bola, apetyt jakby wraca, mdlosci brak i energii jakby więcej, zastanawiam sie czy wszystko ok, ale widze, ze u Was w tym terminie podobnie, troche to pociesza bo do wizyty jeszcze ponad tydzień
Domyślam się, ze każda zmiana na tym etapie jest stresująca, ale nie mogę w tym momencie nie zazdrościć
U mnie mdłości jak były tak są, dzisiaj pierwszy raz doszły do tego wymioty. Jak nie zjem to mdłości, jak zjem to zgaga, już mi ciężko to znosić. U mnie 9t4d, więc liczę, że niedługo też zacznie mi przechodzić. Moja mama w jednej ciąży miała mdłości do samego porodu, ale mam nadzieję, że to mnie ominie
Trzymam kciuki za wizytę
Kittycat02
Zaciekawiona BB
Hejka ja jestem styczniowa i lutowa 25.01 wg Om i 05.02 wg usg
reklama
Podziel się: