Kiedy ten etap się u ciebie skończył? ja dzis równo 8tWspółczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyć
reklama
W 10 tygodniu.Kiedy ten etap się u ciebie skończył? ja dzis równo 8t
Ohh mam nadzieje ze i u mnie szybko minie.W 10 tygodniu.
Lusia125
Fanka BB :)
Ja też miałam taki etap ale u mnie tylko zupy krem i kisle... Na pieczywo patrzeć nie moglam. Ale już w miarę normalnie jem.
Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyć [emoji3526]
Lusia125
To zdjęcie teraz aktualne?
Śliczne macie brzuszki ♡ mój wygląda raczej jak wzdęcie , ale w dopasowanej sukience ciężko już cokolwiek ukryć czekam na brzuszek i czekam na ruchy ♡ w pon wizyta także zobaczę co u mojej kijanki
Co do rozstępów, po poprzedniej ciąży ich nie mam , ale brzuszek miałam mały i synuś też był malusi nie pogniewam się jeśli będzie tak samo, jestem niska i nie chciałabym wyglądać jak orka to ostatki w poprzedniej ciąży, z tym że już w szpitalu przez 8tyg...
Fajnie się wspomina bo póki co ta ciąża daje mi w kość , jak nie mdłości to brak sił A teraz jeszcze te nieszczęsne zatoki .. żadne napary plukanki nic nie daje mi ulgi A to strzelanie w uszach doprowadza mnie do szału.. Jak długo trwa zapalenie zatok ???? Ja już nie wiem czy boli mnie głowa ucho czy zęby...Zobacz załącznik 1281111
Maria12345
Cześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
Mam termin chyba na 17 stycznia
Generalnie 9 tydzień (serduszko już biło na USG), zgaga, nudności, zmęczenie i mało co mogę jeść, mam nadzieję że jakoś przetrwam
Trochę mnie wszystko przeraża, ale staram się o tym nie myśleć, dopóki mogę
Można do Was dołączyć?
Generalnie 9 tydzień (serduszko już biło na USG), zgaga, nudności, zmęczenie i mało co mogę jeść, mam nadzieję że jakoś przetrwam
Mimimka89
WitamyCześć dziewczyny
Można do Was dołączyć?
Nie, to z poprzedniej ciąży aż tak okrągła teraz nie jestem hehe
To zdjęcie teraz aktualne?
reklama
Lusia125
No właśnie hehe nie pasowało mi [emoji85]
Nie, to z poprzedniej ciąży aż tak okrągła teraz nie jestem hehe
Podziel się: