reklama
Lusia125
Fanka BB :)
Dużo robią geny [emoji106] ja po 1 też nie mam a smarowałam oliwka hippa potem chyba w 2 trymestrze zaczęłam olejkiem z musteli
Ja mam wzdęcia jak nigdy a chciałam ciążę ukryć do moich urodzin. Można espumisan? A smarujecie już czyms? Ja musze polecic oliwke dla kobiet w ciąży z babydream (rossman). Po 3 ciazach nie mam ani jednego rozstepu. A teraz zamówiłam sobie olej kokosowy nierafinowany. Masuję też ciało szczotką z naturalnego włosia na sucho a później się smaruję.
No mega widać. Ja też mam brzuch, ale mój to wyglada jak raczej spożywczy niż ciążowyZobaczcie …Zobacz załącznik 1281065chociaż w pierwszej ciszy tez szybko było widać , chociaż ja mam tendencje do brzuszka .. aczkolwiek przed tą ciąża schudłam prawie 10 kg i klops - już widać
Lusia125
Fanka BB :)
Noo piękne już brzuszki. To nie tylko gazy bo jednak macica musi się powiększyć, u mnie jedynie wieczorem coś tam widać ale tak to nie
Dziewczyny ale wy macie ładne brzuszki!! [emoji3059]
U mnie nic a nic ale i na to przyjdzie pora [emoji4]
Ja to mam wieczorami wzdęty bo słuchajcie, wypróżnić się nie mogę a jem tylko bułki biale suche bo nic innego nie wchodzi. Od czasu do czasu jakis owoc, mus. Porazka.Noo piękne już brzuszki. To nie tylko gazy bo jednak macica musi się powiększyć, u mnie jedynie wieczorem coś tam widać ale tak to nie
Współczuję, też miałam taki etap: białe bułki, musy i ewentualnie kisiel. Straszne, ale da się przeżyćJa to mam wieczorami wzdęty bo słuchajcie, wypróżnić się nie mogę a jem tylko bułki biale suche bo nic innego nie wchodzi. Od czasu do czasu jakis owoc, mus. Porazka.
G
guest-1691259937
Gość
u mnie tez już widać… 11 tydzień. Miałam nadzieje, ze to tak w 4-5 miesiącu się pojawi, a tu już już widać bąbelkaDziewczyny , czy Wy macie już widoczne brzuszki ? Kurczę … u mnie się zrobiła taka piłka że już nie ukryje tego faktu , myślałam że uda mi się ukryć ten pierwszy trymestr .. ale nie ma szans …
Śliczne macie brzuszki ♡ mój wygląda raczej jak wzdęcie , ale w dopasowanej sukience ciężko już cokolwiek ukryć czekam na brzuszek i czekam na ruchy ♡ w pon wizyta także zobaczę co u mojej kijanki
Co do rozstępów, po poprzedniej ciąży ich nie mam , ale brzuszek miałam mały i synuś też był malusi nie pogniewam się jeśli będzie tak samo, jestem niska i nie chciałabym wyglądać jak orka to ostatki w poprzedniej ciąży, z tym że już w szpitalu przez 8tyg...
Fajnie się wspomina bo póki co ta ciąża daje mi w kość , jak nie mdłości to brak sił A teraz jeszcze te nieszczęsne zatoki .. żadne napary plukanki nic nie daje mi ulgi A to strzelanie w uszach doprowadza mnie do szału.. Jak długo trwa zapalenie zatok ???? Ja już nie wiem czy boli mnie głowa ucho czy zęby...
Co do rozstępów, po poprzedniej ciąży ich nie mam , ale brzuszek miałam mały i synuś też był malusi nie pogniewam się jeśli będzie tak samo, jestem niska i nie chciałabym wyglądać jak orka to ostatki w poprzedniej ciąży, z tym że już w szpitalu przez 8tyg...
Fajnie się wspomina bo póki co ta ciąża daje mi w kość , jak nie mdłości to brak sił A teraz jeszcze te nieszczęsne zatoki .. żadne napary plukanki nic nie daje mi ulgi A to strzelanie w uszach doprowadza mnie do szału.. Jak długo trwa zapalenie zatok ???? Ja już nie wiem czy boli mnie głowa ucho czy zęby...
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
G
guest-1691259937
Gość
ooo faktycznie już duuuzyZobaczcie …Zobacz załącznik 1281065chociaż w pierwszej ciszy tez szybko było widać , chociaż ja mam tendencje do brzuszka .. aczkolwiek przed tą ciąża schudłam prawie 10 kg i klops - już widać
Podziel się: