Sunofspain
Fanka BB :)
Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stosunkowo jeszcze jest za wcześnie, aczkolwiek mój mąż już wybrał imiona.Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
myślimy… dla chłopca Franek, Antek lub Mieszko. Dla dziewczynki Ala, Pola, Anastazja, Jogoda, Antosia. Ale myśle, ze decyzje podejmiemy jak już zobaczymy nasz CudDziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
My to już od bardzo długiego czasu wymyślamy Na razie stanęło na Nikodemie i Emilii lub Elizie Ale nie powiedziałabym, że to są „wybrane”Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
Dziewczyny czy macie już wybrane imiona dla dzieci? ja nie mam żadnego pomysłu...
Ja to do dzisiaj odczuwam, chociaż zauważam że z każdym dniem mniej Dziś 7+3Ale tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤ jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.
W ogóle mam pytanie boli was jeszcze brzuch? Mnie bolał dosyć mocno tak do 5+6. A teraz praktycznie nic nie czuje... macie podobnie?
Ale tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤ jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.
W ogóle mam pytanie boli was jeszcze brzuch? Mnie bolał dosyć mocno tak do 5+6. A teraz praktycznie nic nie czuje... macie podobnie?
Ale tu dużo się dzieje na tym forum aż ciężko nadrobić ❤ jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki mamy Jagna a dla chłopca Henryk.