reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej dziewczyny mige dołączyć? Jestem dzisiaj 7+0 termin porodu wypada mi na 27 stycznia :) w tamtym tygodniu byłam u lekarza i był zarodek i serduszko. Bardzo się boję bo to moja 7 ciąża. Mam 1 córkę a reszta to poronienia. Stresuje się bo moje objawy ciąży słabna albo raz są raz nie Ale ogólnie nie czuje się jak w ciąży... czy któraś z Was też tak ma?
Hej, też tak mam.
Raz czuję mdłości raz ich w ogóle nie mam, i zastanawiam się czy ciąża obumarła...
Niestety też jestem po dwóch stratach.
Tzn... Ciąża chybiona, w jednym i drugim przypadku obiawami zatrzymania rozwoju zarodka, były zanikające obiawy ciążowe, oraz plamienia.
Plamienia u mnie występują gdy jestem zestresowana, i po uniesieniach podczas stosunku. A tak ogólnie to czysto.
Ale obiawy ciążowe raz są raz ich nie mam, raz piersi wielkie i obolałe a na drugi dzień, mniejsze i lekko bolące jak na okres. Dziwnie przechodzę ten pierwszy trymestr, we wtorek 15go mam usg, i zaczynam się już nakręcać, że coś może być nie tak jak być powinno.
P.S Też sobie obiecałam, że jak będzie wszystko dobrze, to zacznę cieszyć się ciążą, i przestanę doszukiwać się złego.
Także trzymam kciuki za Nas obie, by wszystko było w jak najlepszym porządku, abyśmy mogły cieszyć się naszymi fasolkami. ❤️❤️❤️

Ostatnia edycja:
reklama
@Aga87lan ale brzuszek , bardzo ładnie wyglądasz! 🤩 U mnie jeszcze nic nie widać a jestem 9+2, pierwsza ciąża :) wydaje mi się, że lekko wzdęty mam,ale to też chyba od proga w ciuchch nie widać :)

Dziewczyny moje pierwsze 🍓🍓🍓 z własnej plantacji.
16233186028036325750716084479402.jpg

Dziewczyny , czy Wy macie już widoczne brzuszki ? Kurczę … u mnie się zrobiła taka piłka że już nie ukryje tego faktu , myślałam że uda mi się ukryć ten pierwszy trymestr .. ale nie ma szans …
Ja sie caly czas zastanawiam czy to juz brzuszek czy jeszcze nadwaga [emoji1787] ale wydaje mi sie, ze sie delikatnie zaokraglil :)

@Aga87lan ale brzuszek , bardzo ładnie wyglądasz! 🤩 U mnie jeszcze nic nie widać a jestem 9+2, pierwsza ciąża :) wydaje mi się, że lekko wzdęty mam,ale to też chyba od proga w ciuchch nie widać :)
No właśnie ja nie mam wzdęć , miałam na początku .. teraz są trochę na wieczor , no mam właśnie taką piłkę .. ona jest tak od 4 dni już ;)

reklama
Do góry