Zaczęłam tak wczytywać się w wasze posty o nieznanej przyczynie krwawień i wiecie co? A to nie jest przypadkiem spowodowane zwiększoną objętością krwi? Ja akurat mam codziennie krew w nosie i lekarz mi mówił, że to od zwiększonej objętości krwi. Mam przekrwioną śluzówkę i łatwo o jej pęknięcie. Śluzówka w pochwie również jest podobna do tej w nosie i może też tak macie jak ja, tylko, że mi leci krew z nosa a Wam z drugiej strony?Ja mam też od tygodnia plamienia o nieznanej przyczynie.. Dwóch lekarzy mnie badało na wszystkie strony i nie ma nic, co mogłoby wskazywać na te plamienia, z dzieckiem wszystko dobrze, a plamienia są [emoji1745]
reklama
to bardziej złożona sprawa stało się, mam nadzieje ze mamę to dużo nauczy i tak szukamy działki już od dwóch lat...To dlaczego się nie wyniesiecie i mieszkacie z rodzicami.... Ja bym się tak nie męczyła psychicznie jak czujesz że nie jesteś szczęśliwa bo mieszkasz z rodzicami.
Majak91
Aktywna w BB
W 8 tygodniu, szczepienie miałam Pfizerem.
Hej,W 8 tygodniu, szczepienie miałam Pfizerem.
Ja miałam podobnie, szczepiłam się tuż przed zaciążeniem, bez problemu przesunęłam termin na 12 tydzień, sami w punkcie szczepień powiedzieli ze przed końcem 10 zaleca się przesunięcie.
Ola92
Fanka BB :)
Gin powiedziała że muszę przesunąć szczepienie na 12 tc. Metformine kazała brać do 11 tc. Ogólnie wszystko ok. Kolejna wizyta USG + cytologia za 2 tyg 23.06.
Ja mam rozbieżność między OM a usg 3 tygodnie, więc jest możliwemam zdjęcie, wychodzi na to ze wielkość to 0,3cm a wiek ciąży 5+6 nie widzę za to przewidywanej daty porodu, ale lekarz mówił ze 27.01. Czy to normalne ze z om wychodzi 7+0 a z USG 5+6 ? To dość duża rozbieżność…
Karolina2495
Ja mam tydzień różnicy, bo miałam długi cykl. Dołącz też błąd usg- na początku może być duży, bo wszystko jest w milimetrach- nie trzeba wiele żeby się pomylić o kilka dni. Któraś dziewczyna tutaj wrzucala info, że ma dwa pomiary z tego samego dnia i 3 dni różnicy między nimi[emoji846] na tym etapie to nie ma znaczenia [emoji846]
mam zdjęcie, wychodzi na to ze wielkość to 0,3cm a wiek ciąży 5+6 [emoji50] nie widzę za to przewidywanej daty porodu, ale lekarz mówił ze 27.01. Czy to normalne ze z om wychodzi 7+0 a z USG 5+6 ? To dość duża rozbieżność…
Felczunia
nic się nie martw. Ja miałam na początku 104, przy drugim pomiarze 109. Na kolejnej wizycie już pięknie biło. Serduszko dopiero się rozkręcaHelp dziewczyny byłam na pierwszym USG. Wiek to 6t+4 i długość 7 mm ale tętno tylko około 105 uderzeń. Martwię się że to mało. Lekarza mam dopiero w poniedziałek bo w medicover USG to oddzielna wizyta
reklama
Magdam27
Ja miałam identyczną sytuację 24 maja bylam na wizycie i wg OM 7+0 a wedlug usg 5+6. Wielkosc tez byla 3mmmam zdjęcie, wychodzi na to ze wielkość to 0,3cm a wiek ciąży 5+6 nie widzę za to przewidywanej daty porodu, ale lekarz mówił ze 27.01. Czy to normalne ze z om wychodzi 7+0 a z USG 5+6 ? To dość duża rozbieżność…
14.06 mam kolejną wizytę
Podziel się: