reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Ja dzisiaj 9+6, od jakiegoś tygodnia praktycznie żadnych objawów. Od czasu do czasu tylko delikatne ciągnięcie w podbrzuszu i ukłucia z boku. Wizytę u mojej lekarki mam 23 czerwca, 24 prenatalne. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Po ustaniu objawów i ostatnim smutnym weekendzie u nas na forum jakoś coraz bardziej się boję, co zobaczę na usg.
PS dziewczyny wiecie w jakim momencie najlepiej zrobić test Pappa (dzień dwa przed usg prenatalnym?) i jak długo czeka się na wyniki w diagnostyce?
Ja mam też jakoś 9+4, dzisiaj prawie w ogóle nie bolą mnie piersi, mdłości też już jakby mniejsze. Mam nadzieję, że to już po prostu ten etap ciąży i wszystko jest dobrze.
Wizyta 15.06..

reklama
Najkochańszego kundelka na świecie 😃🥰 (uwaga, wrzucam zdjęcie nie będące USG, badaniem krwi ani testem ciążowym 🤣) Mamy tylko tego jednego bandytę 😃 Wczoraj mu właśnie powiedziałam, że musi być grzeczny, bo będzie starszym bratem 😎😂
ale fajny psiak! My kota- taki diabeł 😁

Załączniki

• IMG_9398.jpg
    IMG_9398.jpg
    183,7 KB · Wyświetleń: 47
@Karolina2495 , @Dagulina dzięki 🥰
ale fajny psiak! My kota- taki diabeł 😁
O rany, po spojrzeniu to faktycznie można się wystraszyć 😄 Ale te niebieskie oczy! 😍

Wiecie co jeszcze mnie dziś spotkało? Moja kochana matka wygadała sie przy mojej siostrze... nie wiem od kiedy to trwa ale wie już jakiś czas bo pytała się smsem jak u mnie ze zdrowiem i który to tydzień... mam już dosyć 🥲
Bez sensu... Czemu w ogóle powiedziała, zamiast zostawić to Tobie? 🙄 Siostra jeszcze jakoś niefajnie zareagowała poza tymi pytaniami?

@Karolina2495 , @Dagulina dzięki 🥰

O rany, po spojrzeniu to faktycznie można się wystraszyć 😄 Ale te niebieskie oczy! 😍

Bez sensu... Czemu w ogóle powiedziała, zamiast zostawić to Tobie? 🙄 Siostra jeszcze jakoś niefajnie zareagowała poza tymi pytaniami?
i bratowa tez wie bo zapytałam się komu jeszcze... płakały ze szczęścia ponoć No i bardzo możliwe bo są bardzo uczuciowe ale matce nie wybaczę za nic... zrezygnujemy z wesela bo nie mam ochoty się czuć jak idotka jak wszyscy wiedzą nie ode mnie... zrobiła ze mnie idiotkę po prostu... jestem bardzo bliska wyprowadzce od niej chociaż wynajem nam się mniej kalkuluje ale to co ona zrobiła przechodzi ludzkie pojęcie... płacze od rana nie mogę przestać 😢

reklama
Do góry