reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Hej. Piekne zdjecia, już widać że to dzieci. Uwielbiam ten etap "miśka haribo". Te ciągniecie i pulsowanie w ciąży jest normalne. Ale ja tym razem nie mam bo moja macica już chyba przyzwyczajona po 3 ciązach :D Jedyne objawy to bolesne piersi i przy karmieniu czasem sie zwijam. Wiem ze powinnam młodego odstawic ale to nie takie proste. Ja ostatnio przegladalam troche polityki i tez mialam złe sny, akurat o przymusie szczepien i takie tam bo ja się tego boję. Co do przyjaciółki to faktycznie nie powinnam się przejmować. Acha...trochę się boję że będą bliźniaki bo w rodzinie były. U mojego dziadka w rodzeństwie były bliźnięta i mój brat ma. Czujecie to? Ja mam juz troje a tu blizniaki? Kurcze cala armia dzieci :D Cycków braknie.

reklama
Jakiego masz pieska? Macie jakieś zwierzątka? Ja mam shih tzu. Więc w sumie już mam dwójkę synków hehe teraz czekamy na 3 pociechę [emoji85]
Tak jak napisała @Nati1710 - apap jest bezpieczny. Pamiętaj, że poza lekiem przeciwgorączkowym jest to również lek przeciwbólowy - może stąd przestały nagle boleć piersi. ;) Słusznie, że zbijałaś gorączkę, trzymam kciuki żebyś się nie rozchorowała zupełnie. I nie stresuj się! ;) Bo to szkodzi bardziej. ;)

Myślałam, że mnie nie dopadnie, skoro już 7+3 i zero mdłości, a dziś rano na spacerze z psem aż zwymiotowałam jak poczułam jakiś zapach. [emoji24] Mam nadzieję, że to tylko jednorazowe było. :(
Ktoś dzisiaj wizytuje? [emoji3526]

A nie miałaś jeszcze wizyty u lekarza? Ja też trochę się bałam ze będą bliźniaki bo mamy co drugie pokolenie. Ogólnie za 1 razem chciałam teraz trochę mała różnica wieku bo synek ma 1,5 roku heh byłoby ciężko ale jest jedną dzidzia.

Ja mam ciągle te duszności biorę leki proboje zahamować ale jest różnie. Boję się żeby dzidzia nie miała problemu z niedotlenieniem... [emoji29]
Hej. Piekne zdjecia, już widać że to dzieci. Uwielbiam ten etap "miśka haribo". Te ciągniecie i pulsowanie w ciąży jest normalne. Ale ja tym razem nie mam bo moja macica już chyba przyzwyczajona po 3 ciązach :D Jedyne objawy to bolesne piersi i przy karmieniu czasem sie zwijam. Wiem ze powinnam młodego odstawic ale to nie takie proste. Ja ostatnio przegladalam troche polityki i tez mialam złe sny, akurat o przymusie szczepien i takie tam bo ja się tego boję. Co do przyjaciółki to faktycznie nie powinnam się przejmować. Acha...trochę się boję że będą bliźniaki bo w rodzinie były. U mojego dziadka w rodzeństwie były bliźnięta i mój brat ma. Czujecie to? Ja mam juz troje a tu blizniaki? Kurcze cala armia dzieci :D Cycków braknie.

Jakiego masz pieska? Macie jakieś zwierzątka? Ja mam shih tzu. Więc w sumie już mam dwójkę synków hehe teraz czekamy na 3 pociechę [emoji85]
Najkochańszego kundelka na świecie 😃🥰 (uwaga, wrzucam zdjęcie nie będące USG, badaniem krwi ani testem ciążowym 🤣) Mamy tylko tego jednego bandytę 😃 Wczoraj mu właśnie powiedziałam, że musi być grzeczny, bo będzie starszym bratem 😎😂

Załączniki

• IMG_0404.jpg
    IMG_0404.jpg
    177,1 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG_0236.jpg
    IMG_0236.jpg
    159,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Jaki słodziak [emoji173]
Najkochańszego kundelka na świecie [emoji2][emoji3059] (uwaga, wrzucam zdjęcie nie będące USG, badaniem krwi ani testem ciążowym [emoji1787]) Mamy tylko tego jednego bandytę [emoji2] Wczoraj mu właśnie powiedziałam, że musi być grzeczny, bo będzie starszym bratem [emoji41][emoji23]

Do góry