reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2022r.

Witam się z Wami dziewczyny🥰podczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy 😟 Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije ❤️ ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona 😭 Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.
Myśl pozytywnie. Część z nas tutaj też jest po przejściach. Nie ejst łatwo się cieszyć bosntrach bierze górę. Ale trzeba mocno wierzyć, że się uda. ❤️ Dużo odpoczywaj i się nie zamartwiaj. ❤️🤰

reklama
Hej.. właśnie wracam z wszystkich zleconych badań krwi itd ... popłynęłam 400zł ... chociaż tyle że mam już z głowy.. :/
tez byłam dzisiaj. Ale udało mi się załatwić większość na NFZ. Glukoza okazało się na czczo. A cały weekend panikowałam, ze dzisiaj będę musiała to pic.

Witaj. Będzie dobrze, głowa do góry. Lez, odpoczywaj, włącz coś przyjemnego w tv i staraj się nie myślec. Musi byc dobrze [emoji1694]
Witam się z Wami dziewczyny[emoji3059]podczytuję Was prawie od samego początku i kibicuję mocno Wszystkim mamusiom. Wcześniejsze doświadczenie blokowało mnie przed podzieleniem się szczęściem z kimkolwiek, a teraz przyznam szczerze potrzebuję waszego wsparcia, bo niestety i w tej ciąży pojawiły się problemy [emoji45] Obecnie jestem 7+3, termin 20 stycznia. W sobotę pojawiły się brązowe plamienia, więc spanikowana znalazłam lekarza, który przyjął mnie w weekend. Z dzidzią na szczęście wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach, serduszko bije [emoji3590] ale dr znalazła krwiaka podkosmowkowego, stąd plamienie. Ciąża zagrożona [emoji24] Biorę Duphaston i cały czas leżę. Tak bardzo się boję.

reklama
Hej dziewczyny. Na wstepie gratuluje bardzo kazdej pozytywnych testow. Obecnie jestem w ciazy 6+1 i date mam na 30 stycznia:) chcialam zapytac czy ktoras z Was byla na usg w 6 tyg i czy bylo cos widac? Obawiam sie ze jesli pojde w tym tyg i nic nie zobacze bede sie tylko stresowac. Pozdrawiam serdecznie.

Do góry